RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

2 червня

Всі новини

Названо п'ять головних дотепників за знаком Зодіаку

Астрологи розповіли, які п'ять знаків Зодіаку найгостріші на язик.

Про це пише "Клубер".

Водолій

У Водоліїв вистачить фантазії і кмітливості висловити все красномовно і доступно будь-якому опонентові. У них багатий внутрішній світ і словниковий запас, який допоможе їм також і в плетінні інтриг. Більш того, цей знак дуже непередбачуваний, тому в суперечці від нього можна очікувати все що завгодно. При цьому відсоток виграшів у суперечці у Водоліїв практично завжди дорівнює сотні.

Близнюки

Близнюки люблять поговорити, але зазвичай не вступають в словесні перепалки, поки це не торкнеться їх особисто. Якщо зачепити людину цього знаку зодіаку, можна отримати від нього такий словесний ляпас, що потім доведеться ще довго відходити від шоку. Близнюки можуть виконувати різні мовні трюки, які допоможуть обкласти суперника лестощами, а потім завдати несподіваного удару. До того ж, цей знак вважає себе тим, хто завжди говорить правду в обличчя.

Скорпіон

Вправні маніпулятори і палкі Скорпіони зобов'язані були потрапити в цей список. Для них не чужі будь-які методи вирішення словесних суперечок, навіть підлі. Скорпіон переможе будь-якою ціною, адже для нього це справа принципова - всюди виходити переможцем. Вступники з ними в суперечку повинні бути готові до бігу на довгу дистанцію - можна виграти бій, але програти війну з цим знаком Зодіаку. Також Скорпіони відмінно володіють чорним гумором.

Овен

На відміну від Скорпіонів, Овни люблять вирішувати суперечки швидко і на місці, так як вони більш запальні та енергійні. Вони за словом в кишеню не лізуть, на будь-яку фразу скажуть десять. Вони не люблять вибудовувати стратегії введення словесного конфлікту. Замість цього, Овни дістають відразу всі козирі та компромати на цю людину, а вибачатися вже не дозволить гордість. Таким чином Овни можуть втратити друга або навіть свою половинку.

Козеріг

За маскою байдужості важко супернику зрозуміти які слова Козерогів зачіпають, а які ні. Після вислуханої тиради опонента, Козероги дізнаються про людину все, що їм потрібно і завдають удару у відповідь лише кількома словами. Але такими, що відразу вводять в нокаут. Також Козероги відомі своєю ощадливістю і раціональністю, тому пощади від них не варто чекати.

Нагадаємо, астрологи назвали топ-3 найагресивніших знаків Зодіаку, що в гніві готові піти на вбивство.