RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Названі "найдорожчі" жінки зодіаку — вони влетять чоловікам в копієчку

Астрологи, які розповіли, які представники гороскопу люблять осінь, тепер назвали які жінки за знаком зодіаку влітають своїм кавалерам в копієчку.

Про це пише mk.ru.

Лев

Ця жінка потребує не стільки високих витрат, скільки відповідності її уявленням про спосіб життя. Створена Левицею атмосфера в будинку і сімейного життя окупає вкладення.

Козоріг

Ці жінки дуже люблять все гарне, і скільки потрібно за цю красу платити їх не цікавить. З цими жінками заощадити не вдасться.

Овни

Вони витрачають багато грошей на емоції і враження. Вони не скупляться на квитки в подорожі, курси саморозвитку, і якщо чоловікові все це теж важливо, його витрати порожніми точно не будуть.

Скорпіони

У цих дам - бездоганний смак. Для них стілець - не предмет меблів, а предмет інтер'єру, він повинен бути стильним і часто дорогим. І в цих питаннях Скорпіони не йдуть на компроміси.

Терези

У пориві вони готові скупити все, що їм подобається. Так що йдучи на шопінг з такою дамою, чоловікові слід бути готовим до всього.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку можуть стати багатшими в перший місяць осені, якщо виявлять активність.