RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Ви самі винні в невдалих стосунках - п'ять знаків Зодіаку обирають собі токсичних партнерів

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, які обирають собі невідповідну пару. Частіше за інших заводять токсичні стосунки Овни, Раки, Терези, Козероги та Риби.

Про це пише VM.

Овен

Волелюбним Овнам подобається бути лідерами у стосунках, вони прагнуть стати опорою і захистом для своєї половинки. Найчастіше партнер починає цим безсоромно користуватися.

Рак

Емоційні Раки потребують справжньої близькості. Вони прагнуть піклуватися про свого обранця, розраховуючи на симетричну відповідь, але найчастіше не отримують так потрібного їм тепла, в результаті стосунки закінчуються розривом.

Терези

Зірки наділили народжених під цим сузір'ям надлишком наївності, тому Терез схильні ідеалізувати своїх партнерів. Коли союз не приносить позитиву, Терези страждають.

Козеріг

Попри серйозний підхід, Козероги не вміють робити правильний вибір в любовних стосунках. Після розриву вони подовгу залишаються самотніми, лікуючи душевні рани, щоб згодом знову станцювати на граблях.

Риби

У це складно повірити, але чутливі Риби часто виявляються жертвами маніпуляторів, з якими не можуть порвати. Щоб позбутися токсичних стосунків народженим під цим сузір'ям необхідна допомога.

Раніше ми назвали п'ять знаків Зодіаку, які можуть стати мільйонерами.