RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Скорпіонам треба відпустити минуле, а Козерогам взяти емоції під контроль: гороскоп від Павла Глоби на 18 листопада

Початок робочого тижня всім подобається набагато менше, ніж її закінчення. Але все ж він дуже часто приносить нові можливості і заряд сил перед великими звершеннями.

Портал Slovofraza розповів, що, на думку Павла Глоби, уготовано представникам всіх знаків Зодіаку на понеділок 18 жовтня.

Овен

Овни сьогодні можуть зіштовхнутися з непередбачуваними фінансовими витратами. Зірки радять бути обережними під час тих чи інших покупок. Спочатку добре подумайте, чи дійсно вам це потрібно.

Телець

Для Тельців цей день буде дуже продуктивним з точки зору творчих починань. Використовуйте свій вільний час для того, що вам подобається. Не сковуйте своє натхнення.

Близнюки

Ті Близнюки, які ще не підшукали собі пару, з високою ймовірністю знайдуть її саме сьогодні. Якщо ж ви вже обзавелися своєю власною сім'єю, то ніяких потрясінь в цьому сенсі у вас не передбачається.

Рак

Ракам потрібно буде ретельно спланувати свій день ще з самого ранку. Не завадить навіть встати раніше спеціально для цієї справи.

Лев

У Левів початок тижня буде дуже яскравим, позитивним і насиченим. Можливі яскраві зустрічі і знайомства з новими цікавими людьми. Просто дивіться по сторонах і звертайте увагу на деталі.

Діва

Дівам зірки радять розібратися з найважливішими справами ще в першій половині дня. Це пов'язано з тим, що в другій на вас зваляться інші, не менш важливі. Не потрібно створювати собі снігову кулю.

Терези

Терезам сьогодні потрібно задуматися про перспективи на найближче майбутнє. Гарненько подумайте про те, чи не упустили ви щось.

Скорпіон

Зірки радять Скорпіонам не зациклюватися на минулому і вчасно переходити на наступну сторінку свого життя. Пам'ятати минуле і думати про майбутнє важливо, але тільки не на шкоду теперішньому.

Стрілець

Стрільці сьогодні можуть придбати щось нове і корисне, що ще не раз їм вірно послужить. Цілком ймовірно, що вони вже давно цього хотіли. Але потрібно гарненько подумати і багато згадати, щоб зрозуміти, що це може бути.

Козеріг

Сьогодні стан здоров'я Козерогів безпосередньо залежатиме від їхнього емоційного фону. Їм потрібно навчитися брати під контроль свій внутрішній стан.

Водолій

День сприятливий для фізичних навантажень і омолоджуючих процедур. Також варто приділити час навчанню, яке принесе гарні плоди.

Риби

Щоб ваш день пройшов позитивно, спробуйте оточити себе хорошими людьми і цікавими подіями.

Раніше ми також повідомляли про те, що потрібно і не можна робити в повний місяць 20 жовтня.