RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

4 жовтня

Всі новини

Стережіться пристріту - п'ять знаків Зодіаку, на які прокляття діють найсильніше

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, на які прокляття діють найсильніше. Беззахисними перед пристрітом і іншими магічними діями виявилися Близнюки, Раки, Скорпіони, Козероги та Риби.

Про це пише VM.

Близнюки

Народжені під цим сузір'ям відомі своїми лідерськими якостями та сильним характером. Активне спілкування з людьми часто йде їм на шкоду, бо вони привертають увагу енергетичних вампірів.

Рак

Зірки наділили Раков допитливим характером, через який вони постійно знаходяться в пошуку нових незвичайних захоплень. При знайомстві з окультизмом, Раки можуть нашкодити самим собі.

Скорпіон

На думку астрологів Скорпіони-матеріалісти не вірять в існування чаклунства, але це абсолютно не захищає їх від магічних атак, які може викликати їх "гострий" язик.

Козеріг

Представники цього знака Зодіаку, як всі невпевнені в собі люди, не мають захисту від енергетичного впливу. Часто вони стають жертвами не тільки привороту, а й пристріту або чогось же гіршого.

Риби

Зірки подарували Рибам сильну інтуїцію і здатності до окультних наук, але "забули" їм про це сказати. Тому народжені під цим сузір'ям частіше виступають в ролі об'єкта, ніж суб'єкта магічного впливу.

Раніше ми назвали шість пар за знаком Зодіаку, яким не судилося бути разом.