RU  UA  EN

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

Всі новини

На Дів чекають на неприємності, а Стрільців сварка зі своєю половинкою - гороскоп від Павла Глоби на 11 листопада

Відомий астролог Павло Глоба розповів, чого варто очікувати різним знакам Зодіаку 11 листопада.

Про це пише видання "Слова та фрази на кожен день".

Овен

Їм цього дня не варто приймати важливі рішення - це краще відкласти на пару днів і вкотре все обміркувати. Намагайтеся відвідувати якнайменше людних місць - навіть громадський транспорт.

Телець

Можуть виникнути непорозуміння на роботі. Намагайтеся не сваритися з колегами та стримувати емоції. Заспокойтеся і з холодною головою оцініть ситуацію, що виникла, спробуйте подивитися на неї під іншим кутом.

Близнюки

Для них це дуже простий день без неприємних несподіванок. Їм вдасться виконати всі заплановані справи і навіть трохи більше – енергії буде достатньо.

Рак

Представникам знаку не рекомендується розпочинати нові справи, інакше вони можуть обернутися невдачею. Цього дня краще доробити невиконані завдання.

Лев

11 листопада в їхньому житті не передбачається кардинальних змін. Проте астролог вважає, що цього дня у них можуть виникнути дуже цікаві ідеї, які варто втілити.

Діва

Не надто вдалий день. Слід пам'ятати, що невдоволення всім і вся – тимчасове, і тримати себе в руках. Намагайтеся зберігати спокій та холодний розум.

Терези

З'явиться чудова можливість зосередитись на труднощах, з якими потрібно буде розправитися найближчим часом. Дослухайтеся до інтуїції, яка допоможе знайти правильне рішення.

Скорпіон

Їм варто зайнятися здоров'ям – пройти обстеження та лікування, якщо необхідно. День також підходить для реалізації давно запланованих ідей.

Стрілець

Імовірні конфлікти з другою половинкою. Намагайтеся не наговорити зайвого і не перетворити невелику сварку на скандал, і тоді до кінця дня ви зможете помиритися.

Козеріг

Імовірні фінансові проблеми, які можна вирішити, якщо виявите достатню наполегливість і цілеспрямованість.

Водолій

Особливо уважно стежте за тим, що кажете оточуючим. В іншому випадку ризикуєте нажити неприємностей.

Риби

Сьогодні доведеться вирішити багато термінових питань – не відкладайте це на потім. Не бійтеся ризикувати - спробуйте зайнятися тим, що вам справді до вподоби.

Раніше ми писали, хто з чоловіків за знаком Зодіаку перетворює улюблених на покірних рабинь.