RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Стрільці ризикнуть, а Водолії зустрінуть кохання свого життя - гороскоп від Павла Глоби на 2 грудня

Зима вже прийшла, а значить, рік Чорного водяного Тигра стає все ближче. Цей символ має неймовірно потужну енергетику. Астрологи стверджують, що навіть саме його наближення здатне принести багато сюрпризів представникам усіх знаків зодіаку.

Портал Slovofraza опублікував гороскоп від Павла Глоби на 2 грудня 2021 року для всього зодіакального кола.

Овен

Сьогодні Овни матимуть всі шанси, щоб проявити весь свій потенціал на повну. Ваші колеги по роботі, включаючи керівництво, гідно оцінять вас. Для цього вам потрібно просто не відволікатися на нісенітницю, і зосередитися на головному.

Телець

Сьогодні Тельці будуть розгублені, через що їм вдасться зробити не все, що вони планували. Але цей період буде короткочасним. Буквально наступного дня вони вже будуть сповнені енергії і зможуть надолужити втрачене.

Близнюки

Близнюки сьогодні будуть дуже креативними. День почнеться бадьоро та впевнено. Це дасть їм натхнення для реалізації певної частини своїх амбіцій.

Рак

Ракам цього дня захочеться багато що змінити, але поспішати з цим не варто. Спочатку треба буде ретельно все обміркувати, і грамотно розставити пріоритети.

Лев

Астрологи радять Левам не зважати на сни, які вам приснилися. Чим більше ви чекатимете чогось поганого після трактування сновидіння, тим швидше притягнете щось неприємне у своє життя.

Діва

Для Дів цей день буде дуже вдалим. Можете сміливо братися за вирішення важливих питань. Першу половину дня потрібно буде зробити цілком діловою.

Терези

Якщо ви прагнете змін, то цей день, якнайкраще підходить для того, щоб почати. Головне – не боятися вийти із зони комфорту.

Скорпіон

Цього дня Скорпіони зможуть дати своїм рідним любов та турботу. Ви нарешті прокинетеся з довготривалої сплячки та покращите свої стосунки з дорогими вам людьми.

Стрілець

Стрільці сьогодні можуть розраховувати на успіх, але для цього їм потрібно перестати боятися на ризик. Невеликі авантюри не так часто призводять до небажаних наслідків. Сьогодні можете довіритись внутрішньому чуття.

Козеріг

У Козерогів попередні дні були досить важкими. Сьогодні їм потрібно присвятити свій вільний час тим заняттям, які допоможуть їм зняти стрес.

Водолій

Сьогоднішній день ви запам'ятаєте надовго. Самотні представники знаку зустрінуть кохання свого життя. Тільки не шукайте її всюди, вона сама до вас прийде!

Риби

Риби останнім часом засиділися вдома. Намагайтеся сьогодні вибратися на роботу в офіс, або хоча б виділити час на прогулянку ввечері.

Раніше ми також повідомляли про те, що астрологи склали сімейний гороскоп на 2022 рік.