RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Чорний Тигр несе успіх шести знакам Зодіаку - на них обрушиться грошовий дощ у 2022 році

До Нового року менше місяця: 2022 рік пройде під опікою Чорного водяного Тигра. Він буде допомагати активним і цілеспрямованим, але шести знакам Зодіаку Тигр принесе особливі дари.

Про це пише Rsute.

Овен

Рік буде повним гарних сюрпризів та перемог. Перша половина року - найкращий час для планування, а друге півріччя принесе успіх у професійній галузі та гармонію в особистому житті. Наполегливі та завзяті Овни зможуть здійснити свої мрії.

Близнюки

З початку року представники знаку відчують у собі сили, які допоможуть вирішити всі проблеми. Влітку багатьох із них чекають зміни - зміна роду діяльності та нова високооплачувана робота. Друга половина року буде непростою щодо особистих стосунків.

Діва

Рік Тигра дасть представникам знаку шанс налагодити своє особисте життя – і самотнім, і тим, хто вже у стосунках. На Дів, які виявлять завзятість і будуть багато трудитися, чекає великий успіх і хороші заробітки.

Терези

Терези будуть успішні у всіх сферах, крім професійної. Слід уникати авантюрних угод та сумнівних договорів, вони будуть провальними. Удача чекає на тих представників знака, які будуть ініціативними та готовими крок за кроком втілювати свої ідеї.

Скорпіон

Тигр дасть Скорпіонам можливість реалізувати усі свої плани. Починати мріяти та будувати плани можна вже зараз. Завзятість та наполегливість допоможуть представникам знака втілити у життя всі свої ідеї. Готовність йти на поступки зробить гармонійним й їх особисте життя.

Водолій

2022 рік принесе Водоліям безліч добрих подій. Успіх прийде до них без зусиль з їхнього боку. Імовірне кар'єрне зростання. Весна вимагатиме від представників знаку активності, а літо дасть можливість відпочити та розслабитися.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповідали,як залучити удачу в своє життя в прийдешньому році Чорного Тигра.