RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Як привернути удачу та багатство: астрологи дали пораду кожному знаку Зодіаку

Астрологи кажуть, що все Зодіакальне коло можна розділити на чотири групи по три знаки. Кожній групі покровительствує одна з чотирьох стихій, якій підходять лише деякі кольори. Колір має певну енергетику і може позитивно впливати на благополуччя людей. Але для цього потрібно знати, який саме вам личить.

Видання "Стерлеград" розповіло, які кольори підходять усім групам знаків Зодіаку, залежно від їхньої стихії.

Близнюки, Терези та Водолій – Повітря

Представники цих знаків належать до стихії Повітря. У цих людях чудово поєднуються розум та харизма. Звичайна сіра рутина – це не для них. Як тільки настає якась похмура постійність, у них одразу ж зароджується почуття, ніби вони програли. Ці люди завжди рухаються лише вперед, у пошуках нових знань та емоцій.

Вдалими для цих знаків будуть поєднання сірого та чорного. Перший уособлює універсальність та спокій, щоб компенсувати надто активну життєву позицію. Другий є кольором мудрості. Всього цього потребують повітряні знаки Зодіаку, оскільки іноді не можуть правильно оцінити свої можливості.

Фінанси цій трійці може залучити блакитний колір, а також фіолетовий та синій. Причому останній потрібний тим, хто постійно займається розумовою працею.

Рак, Скорпіон та Риби – Вода

Керовані Водною стихією, Раки, Скорпіони та Риби легше долають труднощі, ніж решта. Підопічні цих сузір'їв завжди діють відповідно до свого настрою. Якщо його немає – потрібно просто дати їм час. У такий момент не варто навіть намагатися "підняти" цю людину на якусь справу.

Представники стихії Води – незвичайні, неординарні особи, частково раціональні, але не позбавлені особливості. Скорпіони, Риби та Раки потребують тимчасової ізоляції, коли перебувають у поганому настрої. Впоратися з подібними періодами допоможуть певні кольори.

Для цих знаків дуже вдалими є жовті та зелені кольори. Зелений допомагає при депресії, а жовтий покращує настрій та стимулює людей на відкритість та добро.

Гроші можуть залучити червоний та помаранчевий.

Овен, Лев та Стрілець – Вогонь

Люди вогняної стихії є дуже пристрасними, незалежними та імпульсивними особистостями. Народжені під цими знаками Зодіаку завжди йдуть уперед, але іноді мають проблеми з особистою мотивацією. Часто в них гіпертрофовані почуття радості, смутку чи ненависті.

Кольорами вдачі цих знаків Зодіаку є червоний, білий і чорний. Вони допоможуть тримати свідомість у спокої та чистоті, не втрачаючи свого емоційного запалу.

Помаранчевий та фіолетовий відтінки зможуть допомогти у фінансових справах. Люди Вогню вміють дружити, але мають опиратися на свою креативну складову.

Телець, Діва та Козеріг – Земля

Комфорт та затишок – це те, що найбільше потрібно знакам, народженим під стихією Землі. Лише за таких умов вони можуть бути універсальними щодо власних можливостей. Але все ж таки навіть у комфорті їм не варто переоцінювати себе і намагатися стрибнути вище голови. Цим знакам Зодіаку необхідно постійно вчитися і шукати себе, зберігати спокій і піддаватися емоціям.

Залучити удачу допоможуть блакитний, зелений та жовтий кольори. Зелений заспокоює нервову систему, жовтий захищає від переживань, а блакитний допоможе поновити сили після роботи.

На фінансову удачу можуть вплинути синій та чорний відтінки. Іноді цим знакам Зодіаку варто внести у життя червоний, який добре мотивує.

Раніше ми повідомляли, що чотири знаки Зодіаку можуть змінити ваше життя і купатися в грошах, але ви повинні виконати одну умову.