RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

​Кохання не вічне: у 2022 році три знаки Зодіака ризикують залишитися без коханої людини

Астрологи попереджають, що у 2022 році три знаки Зодіака ризикують втратити кохану людину. Йдеться про Дів, Терезів та Скорпіонів.

Про це повідомляє видання Woman Journal.

Діви

Представникам цього знака захочеться перемін в житті. Цьогоріч у багатьох питаннях виникне вибір. А все через те, що Венера в Близнюках вимагатиме зміни обстановки, компліментів. І зірки сприятимуть цьому! Таким чином, головним словом у словнику-2022 стане "трансформація". Астрологи заспокоюють, що будь-які зміни підуть на користь Дівам.

Терези

Народжені під знаком Терезів у 2022 році зможуть нарешті зняти рожеві окуляри і побачити реальний стан справ у своїх відносинах! Оскільки соціальна активність зростатиме, то не буде багато часу на переживання від розставання. Асцедент у Діві принесе раціональність у життя, а подорожі і креатив надихнуть вас на звершення та відкриття нових горизонтів.

Скорпіони

Цьому знакові Зодіака потрібно цього року дбати про себе, а не про партнера. Астрологи радять подумати: хто ви, де ви і що відчуваєте. Також потрібно легко залишати минуле і те, що вже не приносить користь. Зірки рекомендують відстоювати своє право на найкраще життя, а креативність стане в цьому в нагоді!

Як писав раніше "Апостроф", астрологи розповіли, кому із знаків Зодіака у 2022 році варто очікувати романтичних пригод і як це у них проходитиме.