RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Знесе Путіна і його оточення: астролог розповів про фатальну для Росії комету

2022 рік проходить під знаком Тигра - у китайському гороскопі це вважається одним з найбільш кровожерливих звірів. У рік Тигра часто трапляються повстання та перевороти: Перша світова війна, "арабська весна", Карибська криза, вибух у Чорнобилі та багато іншого. Не стане винятком і 2022 рік, який для України буде досить небезпечним. Існує можливість широкомасштабного нападу з боку Росії вже в березні.

Про те, чи можливе в РФ повалення режиму Володимира Путіна, в інтерв'ю "Апострофу" розповів астролог Влад Росс.

Як зазначає астролог, 12 грудня 2021 року над Землею пролітала комета "Леонард" - вона наблизилася до нашої планети на найближчу відстань. У цей час у Росії відзначається "день конституції".

"Комети вносять хаос і сум'яття, вони можуть зруйнувати всі плани, особливо тих країн, де був "день конституції". І з кометою завжди пов'язаний відхід з влади одного з правителів світу. От "день конституції РФ" припадає на 12 грудня, і будемо сподіватися, що найближчими роками кара Божа, пов'язана із кометою "Леонард", просто знесе Путіна та його оточення", - заявив Росс.

За словами астролога, у рік Тигра відбуваються перевороти та зміни еліт – 2022 рік не стане винятком.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": 2022-го Україна зависне над прірвою, а до Зеленського прийдуть "32 богатирі" - астролог Влад Росс