RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Підривають довіру до себе: шість знаків Зодіаку легко дають обіцянки та не виконують їх

Французькі астрологи назвали знаки зодіакального кола, представники яких дають порожні обіцянки. Підривають довіру до себе Овни, Близнюки, Терези, Стрільці, Водолії та Риби.

Про це пише Peopleact Magazine.

Овен

Народжені під цим сузір'ям, даючи обіцянку, упевнені, що зможуть її стримати. Вони порушують слово не за злим наміром, а лише з легковажності, оскільки не можуть чітко оцінити складність завдання.

Близнюки

Як і представники попереднього астрологічного символу, Близнюки думають, що дотримуються даної обіцянки. Найчастіше виконати обіцяне їм заважає велика кількість справ.

Терези

А ось Терези готові пообіцяти нездійсненні речі тільки через те, що потребують схвалення. Вони хочуть виглядати надійними та такими, що заслуговують на довіру, але в результаті тільки розчаровують людей.

Стрілець

Егоїстичні Стрільці можуть не виконати обіцянку лише тому, що весь час думають себе, забуваючи про інших. При цьому якщо стримати слово буде не надто складно, і, випадково, вони про це згадають, то зроблять це.

Водолій

Маніпулятори-Водолії використовують обіцянки як предмет торгу, а отримавши бажане не обов'язково будуть тримати слово. Вони точно не виконуватимуть обіцяного, якщо раптом відчують тиск.

Риби

Біда представників цього знака Зодіаку в тому, що вони не вміють говорити “ні”. З огляду на це тільки супергерой може стримати всі обіцянки, які вони дали через занадто м'яке серце.

Раніше ми назвали ТОП-5 жінок за знаком Зодіаку, які вміють залишатися молодими.