RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Потребують любові і ласки: які знаки Зодіаку не будуть розлучатися

Кожна людина прагне знайти в житті однодумця - людину, з якою піде під вінець, з якою буде і в горі, і в радості. Однак, не завжди клятви, що звучать на весіллі, зберігають свою актуальність через деякий час. На жаль, більше ніж половина шлюбів закінчується розлученням. Тому астрологи вже багато років спостерігають за поведінкою представників знаків Зодіаку в шлюбних стосунках та роблять цікаву статистику зі своїх даних.

Про трьох знаків Зодіаку, які найменше схильні до розлучень, пише "Апостроф" з посиланням на передбачення астрологів.

Козероги

Представники цього знаку прагнуть виконувати все "на відмінно" в будь-яких сферах життя. Вони зроблять усе, що від них залежить у стосунках, перед тим, як піти. Астрологи стверджують, що вони надзвичайно цінують довготривалі партнерські стосунки, тому прагнуть до взаємоповаги та чесності.

Раки

Раки постійно хочуть отримувати побільше любові та ласки, а також вони цінують постійність. Для них важливо відчувати себе комфортно з партнером, навіть готові пожертвувати власними потребами заради нього. Однак, це не надто позитивна риса характеру. Раки дуже віддані, тому скоріше за все, будуть підтримувати стосунки, незалежно від особистого щастя та потреб.

Терези

Для них задача номер один - зберегти рівновагу, віднайти баланс. Це дуже типово для представників цього знаку як і на любовному фронті, так і в інших сферах життя. Вони серйозно ставляться до кохання та шлюбу. Хоч Терези доволі практичні та обережні у питаннях стосунків, у них є щось таке, що люблять показувати у старих добрих фільмах про кохання. Якщо ви створили сім'ю з Терезами, то міцний шлюб та щаслива сім'я вам гарантовані.

Раніше "Апостроф" писав про топ-3 щасливчиків, яких накриє кохання і пощастить з грошима в лютому.