RU  UA  EN

Вівторок, 4 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.65
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 червня

Всі новини

Готові гори звернути: астролог назвала ТОП-4 трудоголіків тижня

Астрологи дали прогноз для всіх знаків Зодіаку, назвавши чотири представники гороскопу, які проявлять всю свою працьовитість цього тижня: Терези, Козероги, Водолії та Риби.

Про це розповіла професійний астролог Надія Борова, пише Realist.online.

Терези

Очікуються певні зміни у поглядах на такі питання, як: бажання, необхідність, обов'язок, ролі чоловік/жінка. На цьому тлі можуть виникати конфлікти у родині та на роботі. Спостерігатиметься невластива Терезам войовничість.

7-8 лютого. Додаткова робота цілком здатна принести пристойний гонорар. Необхідно бути обачними з клієнтами, деякі будуть надто прискіпливі.

9-11 лютого. Дні важкі для сприйняття навколишньої дійсності, буде складно дотримуватися об'єктивності. Зірки радять відволіктися на справи, які вдається робити на автоматі.

12-13 лютого. У ці дні найвдаліше поєднання - відпочинок та громадська діяльність.

Козеріг

Козерогам цього тижня зірки радять не перестаратися. Вони можуть відчути себе такими, що ладні гори звернути, однак, це може бути не зовсім так - потрібно правильно розрахувати сили. Інакше - можна надірватися і не лише фізично, а й морально, емоційно. Розуму Козерогам вистачить, щоб впоратися із цим завданням. Гасло тижня: "Все має бути в міру".

7-8 лютого. У ці дні можливі несподіванки та сюрпризи.

9-11 лютого. Не варто ігнорувати нездужання та втому - симптоми можуть свідчити про більш серйозні проблеми.

12-13 лютого. Вихідні краще провести в колі сім'ї. Найкраще - об'єднати всіх якою-небудь спільною справою.

Водолій

Хороший відпочинок може повернути активність знову на високий рівень. Протягом тижня буде стабільно висока працездатність. Під час консультативної діяльності - можливі труднощі з оплатою праці чи затримкою.

7-8 лютого. Вдалий час для спілкування, зустрічей. Варто не перевтомлюватися емоційно, знаючи міру.

9-11 лютого. Виникне блок на сприйняття інформації, яка не до вподоби. У підсумку - це може призвести до необ'єктивності.

12-13 лютого. На вихідних зірки радять відпочити та полінуватися. У разі віддаленої праці, то виконувати завдання слід у вільному режимі.

Риби

Цього тижня все залежатиме від волі Риб: наскільки будуть здатні взяти на себе відповідальність, настільки й буде віддача. Єдине - не варто "жити" на роботі, бо останнім часом цей знак та робота буквально злилися. Астролог радить знаходити задоволення і в інших речах, адже можливе емоційне вигорання, як би не любили роботу.

7-8 лютого. Вдалий час для зустрічей, навчання, роботи з текстами, реклами своїх продуктів чи послуг.

9-11 лютого. У ці дні треба бути уважними, оскільки можуть розкритися "таємниці" та секрети. Особливо, якщо це сюрприз комусь.

12-13 лютого. В цей час варто зайнятися тим, що приносить задоволення: тренуванням чи прогулянкою з дітьми.

Раніше ми також повідомляли про те, що названі три найщасливіші знаки Зодіаку у 2022 році.