RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.70
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

Є ризик накликати на них біди – астрологи назвали імена, якими не можна називати дівчаток у 2022 році

Астрологи запевняють, що не всі імена можуть бути безпечними для дітей, деякі з них цілком здатні накликати лихо. У зв'язку з цим молодим батькам дали поради, скориставшись якими, можна вберегти дочок від гіркої долі.

Про це повідомляє VM.

Не надто вдалі імена

Краще утриматися від такого імені як Ірина. Воно наділяє володарку з дитинства важким характером, їм складно контактувати з іншими людьми, заважає цьому впертість. Їм важко знайти собі пару, оскільки багато чоловічих задатків проявляється у характері Ірини.

Складний життєвий шлях випаде на долю з ім'ям Надія. Власниці такого імені мають сильний внутрішній стрижень, проте шлях до успіху, зазвичай, у них важкий та тернистий. У житті буде все - і втрати, і зради, і велика ймовірність самотності.

Імена, які здатні принести щастя

Дівчата з іменем Марина схильні мати подвійний характер. Вони поєднують у собі веселість, усміхненість та позитив разом із замкнутістю та емоційною вразливістю. Для них важливо рости у правильному оточенні, із піднесеним настроєм. У такому разі - життя складеться чудово. А доброта, чуйність, творчі таланти стануть у нагоді на життєвому шляху.

Дівчата, яких назвуть Ксенія, з дитинства знатимуть свої цілі та як цього досягнути. Вдома, у школі чи університеті їх знатимуть та любитимуть за цілеспрямованість, винахідливість та розумові здібності. Хоч у питаннях відносин - прискіпливі, насправді - просто шукають ідеал. Якщо його знайдуть - жіноче щастя забезпечене.

Вдале ім'я - Катерина. Такі дівчата знають, що таке дружба і легко знаходять вірних друзів. Вони наділені чудовою фантазією, яка дозволяє творчо підходити до розв'язання проблем. В житті, якщо і будуть сумні моменти, то такі дівчата їх перенесуть спокійно та легко. Щастя в житті здатні принести кар'єра та материнство.

Раніше "Апостроф" писав, що астрологи назвали трьох найкращих залицяльників за знаком Зодіаку, які догодять жінці у всьому.