RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Семи знакам Зодіаку у березні посміхнеться фортуна - шість із них Ванга вважала особливими

Сім знаків Зодіаку у березні 2022 року буде супроводжувати удача. Це чудовий час, щоби кардинально змінити життя.

Про це повідомляє сайт belnovosti.by.

Терезам, Водоліям, Ракам, Скорпіонам, Дівам, Рибам цей місяць принесе неймовірний фінансовий успіх і кар'єрне зростання. Варто відзначити, що ясновидяча з Болгарії Ванга вважала ці знаки справді особливими.

Терези

Представникам цього знаку Зодіаку в березні астрологи рекомендують замислитися про зміну роботи, нові кар'єрні висоти. Є всі шанси покращити матеріальне становище. Крім того, Терези можуть сміливо робити великі покупки та вкладатися в нерухомість. Ванга рекомендувала Терезам більше думати про себе і брати на себе відповідальність, щоби прожити гідне життя.

Водолій

А ось Водоліям зірки радять зайнятися амурною сферою: настав час створювати тривалі та міцні стосунки. Їм також потрібно звернути увагу на своїх близьких людей, обдарувати їх турботою та увагою. Ванга радила представникам зодіакального кола розвивати у собі дар цілительства та допомагати людям.

Рак

Ракам варто згадати, що без ризику не буде шампанського. Навіть якщо сьогодні здається, що нові кроки не ведуть до успіху, не впадайте у відчай: зараз треба попрацювати на перспективу. Березень – благодатна пора для того, щоб міняти своє майбутнє. Ванга радила представникам зодіакального кола менше скаржитися та бути позитивнішими.

Скорпіон

Перший весняний місяць має бути дуже щедрим на подарунки та фінансові бонуси. Потрібно довіритись своїй інтуїції і сміливо йти вперед. Для віщунки Скорпіони були досить загадковими людьми. Вона відзначала, що незважаючи на зовнішню агресивність, усередині Скорпіони дуже вразливі та чутливі, з гарячим добрим серцем.

Риби

Зірки рекомендують Рибам втілювати найсміливіші ідеї в життя, а також наваажитися на велику покупку. Ванга давала лише одну пораду Рибам – бути серйознішим, тільки тоді їм вдасться прожити гідне життя.

Діва

Березень - чудовий час, щоб виявити свої здібності ріелтора. Астрологи рекомендують приймати все нове та примножувати фінансове благополуччя. Ванга вважала Дів найобдарованішими, здатними тонко відчувати навколишніх людей і при цьому давати мудрі поради.

Овен

У березні астрологи рекомендують Овнам відмовитися від старих поглядів та забобонів - дивіться на світ ширше, і успіх неодмінно зайде в гості.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про найбоягузливіших за знаком Зодіаку чоловіків.