RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Литимете сльози: чотирьом знакам Зодіаку загрожує лихо на Великдень

Великдень - це велике та світле церковне свято, яке дарує приємні емоції та надію для людей, однак у цьому році чотирьом знакам Зодіаку не пощастить з настроєм 24 квітня. Представники цих знаків почуватимуться самотньо й сумно, через що можуть навіть плакати.

Про це попередили астрологи видання La Opinin.

Овен

Овни відчуватимуть, що вони вже на межі та в будь-яку мить готові зірватися. У зв'язку з цим представникам знаку Зодіаку рекомендується взяти себе в руки, ухвалити правильні, зважені рішення та жити далі. Головне - зробити висновки з помилок минулого. Сльози в Овнів можуть бути спровоковані через ставлення близьких людей в оточенні, які користуються добротою милих баранчиків у цинічних інтересах. Такі токсичні стосунки чи дружбу краще розірвати.

Лев

У день Великодня Леви не будуть мати святкового настрою та не бажатимуть спілкування. Можливо, Левам захочеться перетворитись на маленьких кошенят та поплакати через біди, які буквально переслідували їх. Проте астрологи не радять впадати у відчай - незабаром усе стане на свої місця.

Терези

На Терезів у цей період потужно впливатиме Місяць: він примусить поглянути в очі жорстокій реальності. Унаслідок цього Терезам доведеться покинути зону комфорту, що може вибити зі звичного ритму життя. Так, вони будуть засмучені, проти це не назавжди. Головне гідно пережити цей період.

Скорпіон

Зазвичай інтровертні та замкнуті Скорпіони у цей день захочуть поділитися усіма емоціями та виплакатися - занадто багато неприємностец трапилось у житті. Однак, варто уникати сварок зі Скорпіонами в це велике церковне свято, оскільки дрібний конфлікт може спровокувати великий скандал.

Раніше "Апостроф" писав, що травень може стати одним із найщасливіших місяців для трьох знаків Зодіаку.