RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Овни охолонуть до роботи, а Левам треба замислитися про майбутнє: гороскоп на 29 квітня

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п'ятницю, 29 квітня - одним рекомендується відпочити від своїх проблем, іншим варто замислитися над доцільністю витрат своїх грошей.

Про це повідомляє SlovoFraza.

Овен

Представники даного знака, мабуть, охолонуть до своєї роботи та відчують розчарування у всьому. Такий стан справ може значно ускладнити справи, але насправді не так погано, як здається. Впоратися із труднощами Овнам допоможуть близькі люди.

Телець

Тельцям рекомендується відкласти великі покупки. Крім того, рекомендується бути обережними при здійсненні серйозних угод або при поводженні з документами. Не варто сліпо довіряти партнерам.

Близнюки

Близнюкам досягти успіху допоможуть здібності до досягнення намічених цілей та особиста чарівність. Це допоможе їм змінити існуюче положення на краще і досягти нового ступеня в кар'єрі. Фінансові становище буде стабільним у найбільш щасливих Близнюків.

Рак

Для Раків це сприятливий день для здійснення фізичних навантажень, активного відпочинку на свіжому повітрі, прогулянок, подорожей та спілкування з друзями. Цього дня можлива зустріч, яка надовго запанує і принесе масу нових вражень.

Лев

Зірки рекомендують Левам довго не роздумувати та погоджуватися на пропозиції про співпрацю.

Діва

Діви цього дня зможуть без особливих зусиль здійснити вигідні проекти та піднятися до вершини успіху. Цьому сприятимуть відсутність марнославства та скромність.

Терези

Якщо Терези зможуть знайти можливість відпочити від щоденних справ, то їх очікує повноцінний відпочинок за містом. Цілком імовірно, що деякі представники цього знака зможуть знайти нових друзів і навіть супутників життя.

Скорпіон

Скорпіонів може очікувати невдача, їм може знадобитися фінансова підтримка. Краще звернутися за допомогою до близьких друзів.

Тим не менш, найближчим часом ситуація може змінитися на краще, але до цього варто докласти зусиль.

Стрілець

У Стрільців цей день супроводжуватиметься теплотою, гармонією, оптимістичним настроєм та ентузіазмом. Також їм варто приділяти увагу роботі, інакше можливості покращити своє становище більше не буде.

Козеріг

Внутрішній світ Козерогів може суперечити об'єктивній реальності. Їм варто виявляти витримку і терпіння, адже інакше це може вплинути на ваше соціальне та матеріальне становище.

Водолій

Деякі Водолії зможуть знайти нову та постійну роботу. Краще не упускати можливості покращити своє становище.

Риби

Рибам рекомендується не витрачати гроші ще раз і замислитися над тим, куди вони їх витрачають. Рекомендується скоротити непотрібні витрати до мінімуму.

Раніше астрологи розповіли, які чоловіки завжди зможуть втішити свою половинку і за будь-якої ситуації знайдуть слова підтримки.