RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Або переїзд, або серйозна поїздка: п'ять знаків Зодіаку чекають на великі зміни в травні

Астрологи склали гороскоп на цей травень і виділили п'ять знаків Зодіаку, яких найближчим часом очікує переїзд чи серйозна поїздка.

Про це повідомляє сайт УНІАН.

Стрілець

Останнім часом Стрільцям було дуже непросто. Особливо з огляду на те, що вони жили з думкою про можливість покинути рідну домівку. Проте через ті чи інші обставини у травні переїзд все ж таки відбудеться. Зірки радять представникам даного знака поставитися до цього як до неминучого та прийняти ситуацію. Так простіше буде адаптуватися. Крім того, пережити стрес переїзду допоможуть близькі люди.

Риби

На представників даного знака у травні чекає якщо не переїзд, то серйозна поїздка. Фахівці стверджують, що подорож буде спонтанною. Тим не менш, рекомендують Рибам почати до неї готуватися і не переживати - все пройде добре.

Овен

Овни – люди, які страшенно ненавидять переїзди. Їм до вподоби залишатися у рідних стінах. Тому майбутній переїзд цього місяця вони переживуть стресово. Найправильніше рішення у цій ситуації – налаштовувати себе на позитив.

Лев

Леви є затятими мандрівниками, тому можливі плани щодо зміни місця проживання вже найближчим часом їх не лякають. Астрологи кажуть, що труднощів із переїздом для представників цього знаку Зодіаку не передбачається, тому можна спокійно жити своїм життям і готується до змін.

Терези

Згідно з астропрогнозом, представники цього знака Зодіаку довгий час обмірковують переїзд, але ніяк не можуть на нього зважитися. Однак цього весняного місяця буде момент, який допоможе прийняти рішення. Дорога буде далекою, можливо, доведеться виїхати в іншу країну.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповів про те, що ретроградний Меркурій упродовж з 10 травня по 3 червня вплине на різні сфери представників кожного із знаків Зодіаку.