RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

​Лунное затмение в Скорпионе: как оно отразится на всех знаках Зодиака

У понеділок, 16 травня, відбудеться місячне затемнення в Скорпіоні, яке позначиться на всіх знаках Зодіаку. Як саме небесне світило впливатиме на кожного представника небесного кола?

Прогноз склала професійний астролог Надія Борова у гороскопі на Realist.online.

Овен

Якщо ви ще не повернулися до нормальної роботи, то настав час це зробити. Щоправда, поки про прибуток говорити рано, особливо якщо ваша діяльність не пов'язана з життєзабезпеченням людей, а з тим, що звично у мирному житті, але не зовсім потрібно у військовому. Проте навіть якщо ваші клієнти роз'їхалися, то й фахівці теж не всі на місцях. Ви маєте всі шанси розширити свою клієнтську базу.

Телець

Може бути досить болючим період, і навіть у прямому сенсі, наприклад, весь тиждень вас можуть переслідувати головний біль або іншого роду нездужання. Загостриться конфлікт із партнером чи оточенням. Загалом, вам досить складно, незручно. Якщо ви працюєте дистанційно, то також якісь обмеження можуть виникнути, або з доступом, або зі зв'язком.

Близнюки

Один із періодів, щоб почати життя наново. Обнулити щось у своєму житті, закінчити і більше не повертатися. Це досить непростий вибір, але якщо його не зробите ви, то зробить життя, і це буде набагато неприємніше. Дуже непогано має бути з роботою та доходністю.

Рак

Майже критична відсутність ресурсу. Вам постійно в режимі нон-стоп доводиться шукати ресурс для життя та діяльності, чим би ви не займалися. Це сильно напружує, і ви знайдете вихід або джерело фінансування.

Лев

Головне, що вам слід подбати, - це не "втратити голову". Не приймати рішення, не наполягати на своєму, особливо якщо ви публічна людина, представник влади чи військовий. Дипломатія - не найсильніший ваш коник цього тижня. У запалі можете зашкодити не лише собі. І до речі, краще не висловлювати жодних реляцій, які можна трактувати подвійно. Трактування буде не на вашу користь. Найкраще займатися поточними завданнями у межах своєї компетенції.

Діва

Будьте уважні до свого здоров'я. По всьому спектру життєдіяльності. Тобто це і захист від травм, від застуди, харчових отруєнь тощо. До того ж це може бути з вашої вини. Необережне поводження з гострими предметами, недотримання правил дорожнього руху, неякісна їжа. Також ви можете використати цей час для завершення справ, які довго не мали рішення.

Терези

Цілий тиждень у вас будуть нескінченні обмеження, пов'язані з іншими людьми. Занадто багато вам потрібно буде робити з огляду на когось чи залежно від когось, чогось. Події швидше всупереч, аніж завдяки. Завдання - знаходити рішення, які лежать не на поверхні, вміння комунікувати, навіть коли вам не подобається або ситуація, або людина, з якою доводиться домовлятися.

Скорпіон

Ви маєте достатньо сил, щоб продовжувати діяти за будь-яких умов. Найгірше, що ви можете зробити, це плисти за течією. Тоді не зрозуміло, хто керує вашим життям. До того ж, досить скоро перед вами відкриються нові можливості, і якщо ви не будете готові, то використовувати не зможете. Тоді можливість може перетворитися на проблему, з якою все одно треба буде щось робити.

Стрілець

Для вас, як і раніше, досить багато доступно. До того ж, якщо ви були в сварці з коханою людиною, то є всі шанси на примирення. Комунікації та здатність до компромісів допоможе вам у роботі. Ваш плюс зараз у мобільності. Чим швидше ви адаптуєтеся до реальності, що змінилася, тим більшого успіху досягнете.

Козеріг

У вас є тенденція до поліпшення якості вашого життя. Можливий прогрес у здоров'ї, якщо у вас була якась затяжна хвороба. Поки що зберігаються ваші напружені відносини з фінансами та забезпеченням себе. Якщо ви виїхали з дому і у ваш населений пункт безпечно повертатися, то ви можете це зробити.

Водолій

На вас затемнення може вплинути більше, аніж інших. Якщо ви весь час трималися, то можливі зриви, навіть агресія. Поради тут недоречні, це потрібно лише пережити. Ви здатні впоратися самі, не вдаючись до допомоги спеціалістів. І ще може збільшитись робоче навантаження.

Риби

Ваша працездатність вражає. Ви і швець, і жнець. Швидше за все, ви поєднуєте або дві роботи, або ще якусь діяльність із роботою, і досить успішно. Єдине, що ви можете досить емоційно реагувати на новини, події, приймати багато чого на свій рахунок, хоча це може бути не так. Так само раджу вам писати нотатки, замальовки, вести щоденник. Записувати свої реакції, спостереження.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що несе знакам Зодіаку "Кривавий місяць" .