RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

6 липня

Всі новини

У Овнів – депресія, у Скорпіонів – конфлікт: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 26 травня

У четвер, 26 травня, представники трьох знаків зодіакального кола побачать пророчі сни.

Про це пише Slovofraza.

Овен

День принесе песимістичні настрої та навіть депресію на тлі невдач у професійній діяльності. Не варто йти на поводу імпульсивних бажань. Слід усе обміркувати та порадитися з близькими.

Телець

Четвер обіцяє бути напруженим, у спілкуванні можливі конфлікти з родичами та близькими друзями. Потрібно виявити гнучкість і не накопичувати образи.

Близнюки

Астрологи попереджають про шкідливе знайомство, яке може принести неприємності. Можлива несподівана суперечка, в якій ви програєте. Віщий сон скоро здійсниться.

Рак

Народжені під цим сузір'ям також побачать пророчий сон. Загалом день пройде вдало, але лише для тих Раків, хто впевнений у своїй правоті.

Лев

Цей день не підходить для відряджень, покупок, укладання шлюбів, угод. Також він може негативно вплинути на уявлення про майбутнє.

Діва

Дівам навпаки день обіцяє вдалі покупки, за винятком угод з придбання нерухомості та меблів. Проблеми в особистому житті розвіє відверта розмова.

Терези

Четвер несе небезпеку та неприємні новини, які зможуть зіпсувати настрій та навіть стосунки з оточуючими.

Скорпіон

Стережіться конфліктів з керівництвом, які можуть виникнути через невизнання вами авторитетів. Здоров'я може похитнутись.

Стрілець

Астрологи радять провести день у самоті та помірності, щоб розібратися у власних почуттях. Можливі депресивний настрій та тяжкість на душі.

Козеріг

День обіцяє бути вдалим для покупок, за винятком коштовностей та виробів із каменю. Щоб утримати удачу, не слід розпорошуватися на дрібниці. Можливо, що несподіваний екстравагантний вчинок допоможе досягти честолюбних цілей.

Водолій

Водолії ризикують посваритися з партнером. Жінкам слід бути вимогливішими до себе, а чоловікам – довірливіше ставитися до своєї половинки, відкинувши сором'язливість.

Риби

Представники цього знаку Зодіаку також можуть побачити пророчий сон. Крім того, їм слід звертати увагу на прикмети та різні знаки цього дня. Нові люди можуть принести багато неприємностей.

Раніше астрологи розповіли, за що саме може розлюбити партнера кожен зі знаків Зодіаку.