RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Застосовують пасивну агресію: найбільш саркастичні знаки Зодіаку

Одним із найпопулярніших способів виплеснути свої негативні емоції є пасивна агресія – застосовуючи сарказм, люди часто неусвідомлено підносять себе, ображаючи інших.

Читайте також: Які знаки Зодіаку найнервовіші

Які знаки Зодіаку здатні боляче ранити словом, повідомляють Білновини.

Діва

Представники цього знаку Зодіаку мають відмінне почуття гумору. За рахунок цього Діви вміють влучно відповісти співрозмовнику на будь-яку фразу, тим самим психологічно захистивши себе. Але при цьому, вони при будь-якій зручній нагоді також зачіпатимуть за живе оточуючих, намагаючись натиснути на хворий мозоль.

Овен

Овни відрізняються розумом та кмітливістю і вміють постояти за себе. Вони вміють жартувати, але часто роблять це гостро, не сильно замислюючись про почуття інших людей.

Козеріг

Представники цього знака Зодіаку завжди впевнені у своїй правоті і намагаються її відстоювати, кажучи при цьому все, що спаде на думку. Вони нерідко дозволяють собі саркастичний тон, причому, своїми висловлюваннями ображають співрозмовників, не забуваючи демонструвати свою перевагу.

Близнюки

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, надто легковажні, щоб замислюватися про наслідки своїх слів – вони будуть відпускати жарти, які спадають на думку, при цьому ображаючи інших людей. Такою поведінкою Близнюки часто злять навіть тих, хто їх любить.

Скорпіон

Представники цього знака Зодіаку можуть довгий час накопичувати образи, а потім одного разу видати весь негатив під соусом жарту. У результаті, вони можуть не тільки образити співрозмовника, а й шокувати всіх оточуючих своєю поведінкою.

Раніше ми писали про шість найнеслухняніших знаків Зодіаку.