RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Тримають у лещатах: які "чоловічі" знаки Зодіаку контролюють коханих

Не всі представники знаків Зодіаку усвідомлюють, що створення пари – це повноправний союз, і дозволяють собі зневажливо ставитися до своєї другої половинки, контролюючи кожен її крок.

Які чоловіки за знаком Зодіаку нізащо не поступляться своєю першістю дівчині, розповідають "Бєлновини".

Лев

Представники цього знаку Зодіаку є лідерами за своєю натурою, через що часто вони не визнають нічию точку зору, крім своєї власної. Вони завжди братимуть ініціативу до своїх рук і нічого не дозволять вирішувати своїй дівчині. Не тому, що оберігають її – їм здається, що ніхто не покращить їх самих. Таким чином, дівчина просто опиниться у тіні свого обранця.

Скорпіон

Чоловіки-Скорпіони, заводячи романтичні стосунки, вважають себе зобов'язаними дівчині – вони оберігають та опікуються нею. Проте поступово турбота виливається у тотальний контроль, від якого обраниця згодом не знає куди подітися.

Козеріг

Представники цього знаку Зодіаку відрізняються дисциплінованістю та працелюбністю – ці якості вони застосовують у всіх сферах свого життя. Вони вважають, що тільки самі можуть добре справлятися з конкретними завданнями, тому довіряти щось своїй супутниці не стануть.

Водолій

Водолії великі шанувальники своєї свободи, але при цьому завжди знайдуть привід засумніватися у щирості своєї дівчини. В результаті, постійні закиди, ревнощі та підозри почнуть отруювати життя обраниці.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку з дитинства озлоблені на світ.