RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Ворог для тещі та тягар для дружини: ТОП-3 найгірших зятів за знаком Зодіаку

У всіх сім'ях так чи інакше існують конфлікти, пов'язані з неприйняттям обранців своїх дітей. І хоча в кожного правила є винятки, практично у ряді випадків складається взаємна ворожість.

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представників яких назвали найгіршими зятями, повідомляє Ivona.

Стрілець

Представники цього знака відрізняються розумом, чітко розуміють, куди їм потрібно в цьому житті йти і що їм потрібно від цього життя. Дівчина може бути просто неймовірно красива, проте, від цього коханок у чоловіка-Стрільця менше не стане. З тещею він буде ввічливий, але в очі брехати вміє майстерно.

Водолій

Водолії відносяться до тих типів чоловіків, які вічно десь пропадатимуть, коли в них буде необхідність. Коли вони повертаються додому, вони притягнуть за собою чимало проблем. З таким чоловіком дівчина змушена буде робити все сама і сподіватися тільки на себе.

Риби

Чоловік-Риба ніколи не зрадить свою дружину і не втече від неї. Однак тут є й інший бік медалі – для жінка важлива не як дружина, а як мама. До тещі чоловік-Риба практично не живить нічого, окрім як: Це просто мама моєї дружини. Любить бути максимально непомітним.

Раніше астрологи назвали три найнеадекватніші знаки Зодіаку.