RU  UA  EN

Четвер, 4 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

4 липня

3 липня

Всі новини

Робитимуть все заради вдалого шлюбу: трійка найкращих чоловіків за знаком Зодіаку

Астрологи назвали ТОП-3 знаки Зодіаку, які є найкращими чоловіками – вони готові на все заради своєї родини. Йдеться про Овнів, Козерогів і Дів.

Про це повідомляє "РБК-Україна".

Овен

На третьому місці опинилися Овни. Вони не дадуть застоятися сімейному життю, підтримуючи романтику у стосунках. Чоловіки-Овни дуже дбайливі та добрі друзі, які підтримають у будь-якій ситуації. Вони також можуть бути надмірно ревнивими і вимагатимуть віддачі та відданості від своєї другої половинки, але водночас самі готові бути такими.

Козеріг

Друге місце займає Козеріг. Вони люблять доводити все до кінця, вони ґрунтовні організатори та допоможуть у складних ситуаціях. Вони люблять працювати, проте на сім'ю завжди знаходять час, а також роблять значний внесок у сімейний бюджет.

Діва

На перше місце астрологи поставили Дів. Чоловіки-Діви дуже уважні до деталей, люблять коли все лежить на своїх місцях, при цьому самі не проти прибратися вдома. Вони дбайливі, надійні та дуже віддані партнери. З них виходять чудові особисті психологи, які завжди вислухають і дадуть корисну пораду.

Нагадаємо, астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку є найбільшими брехунами.