RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Виноситимуть мозок оточуючим: три знаки Зодіаку стануть нестерпними в старості

Астрологи, які раніше назвали головних довгожителів гороскопа, розповіли, хто зі знаків Зодіаку стає в старості нестерпним і отруює життя оточуючим.

Про це пише Мета.

Овен

З самого дитинства Овен мучить близьких своєю впертістю. З віком все стає тільки гірше – представники знаку люблять всіх повчати. Сперечатися з ними - заздалегідь програшний варіант і псування нервів. Краще постаратися непомітно підсунути їм правильне рішення, щоб вони були впевнені, що самі до цього здогадалися.

Терези

Ці люди дуже болісно сприймають своє старіння. Його ознаки приводять їх у глибоке засмучення. Старіючи, вони стають примхливими, зляться через втрату колишньої краси та енергійності та зганяють незадоволеність на близьких. Щоб хоч якось пом'якшити для Терезів цей період варто робити їм якнайбільше компліментів.

Діва

Перфекціонізм і педантичність Дів властиві їм все життя, але з роками просто доходять до абсурду. Представники знаку стають дуже дріб'язковими та прискіпливими, вони влаштовують скандали з приводу і без. Старіючи, Діва обрушує на оточуючих цілі потоки всіляких претензій.

Раніше "Астролог" розповідав, з яких знаків Зодіаку виходять найкращі дідусі - дбайливі та веселі.