RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Мстять, нудять і вторгаються в особисте життя: найгірші сусіди за знаком Зодіаку

Астрологи назвали найбуркотливіших представників гороскопу і розповіли, які знаки Зодіаку можуть стати справжнім покаранням для сусідів.

Про це пише popcornnews.

Близнюки

Представники знаку люблять влаштовувати галасливі вечірки. Вони без кінця виводять сусідів проханнями щось позичити для чергової "гулянки". Близнюки втягують всіх оточуючих у свої проблеми і без сором'язливості вторгаються в чужий простір. Прохання та невдоволення сусідів вони просто ігнорують.

Скорпіон

З цими людьми краще не сваритися - Скорпіони злопам'ятні та мстиві. При цьому вони дуже цінують тишу та не прощають, коли її порушують. Представники знаку можуть відчувати антипатію до сусідів і при кожній нагоді отруюватимуть їм життя. З ними краще поводитися коректно і ввічливо, інакше - зіпсують життя будь-кому.

Козеріг

Представники знаку спокійні та дисципліновані, проте їм немає рівних у занудстві. Якщо сусіди матимуть "нахабство" не відповідати уявленням Козерога про те, як правильно жити, вони замучають їх повчаннями та нотаціями. Ця схильність робить їх просто нестерпними сусідами.

Овен

Ці люди - непередбачувані, спонтанні та галасливі. До того ж, вони безцеремонно вриваються в чуже життя і намагаються допомогти тим, хто про це не просив. Вони можуть стати справжнім лихом для тих, хто любить замкнене та самотнє життя. Овен не розуміє натяків і знову і знову "штурмуватиме" сусідів, пропонуючи свою допомогу.

Раніше "Апостроф" розповідав, які знаки Зодіаку старіють швидше за своїх однолітків.