RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Із ними ніколи не нудно: три найвеселіші бабусі за знаком Зодіаку

Астрологи назвали ТОП-трійку найвеселіших бабусь за знаком Зодіаку. Готові ділитися безумовною любов'ю, увагою та позитивом: Близнюки, Терези та Водолій.

Про це повідомляє "Апостроф".

Близнюки

До старості жінкам-Близнюкам вдається зберегти юнацький запал, тому онукам буде весело з такою бабусею. Вона зможе придумувати різні веселі та захоплюючі ігри, готова до різних пригод і завжди може розповісти цікаві історії. Ще у них є безліч різних ідей та планів. Цей знак дуже товариський, відтак з онуками зможе говорити абсолютно про все. Також такі бабусі будуть радо гуляти на дитячому майданчику. Таланти та різні здібності у дитини будуть підмічені та розвинуті.

Терези

Представниці цього знаку дуже любитимуть онуків, спілкування з ними - суцільна радість. Їхні онуки будуть начитаними, матимуть хороший смак та стануть гідними людьми. Бабусі-Терези виховуватимуть доброту та чесність, навчать легко виходити із конфліктних ситуацій та контролювати емоції. Такі бабусі водитимуть дітей на виставки, в театри та на концерти. Будуть справедливими.

Водолій

Народжені під цим знаком стануть хорошими друзями для своїх онуків. З бабусями-Водоліями буде цікаво та весело, з ними буде краще, ніж у парку атракціонів. Адже вони розповідатимуть різні історії, підберуть розвиваючі ігри, ходитимуть у кіно та в парк. Онуки зростатимуть поруч із такою бабунею вихованими та освіченими, знатимуть правила гарного тону, слухатимуть класичну музику, дівчатка навчаться рукоділлю та кулінарії, а хлопчики - забивати цвяхи. Вона разом з ними пізнаватиме цікавий та захоплюючий світ. Та такі бабусі не прагнутимуть змінити характер дітей, бо вважають, кожен має сам набувати свого досвіду. Тому виростають у них онуки сильними та самостійними особистостями. Водолії зможуть завжди підстрахувати і допомогти.

Раніше астрологи склали ТОП-4 найгірших сестер за знаком Зодіак, які замучать турботою та порадами.