RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Раків – депресія, а у Стрільців – обман та ілюзія: гороскоп на 12 серпня для всіх знаків Зодіаку

Астрологи спрогнозували, яким виявиться 12 серпня 2022 року для кожного зі знаків Зодіаку.

Про це повідомляє Slovofraza.

Овен

Астрологи застерігають, що сьогодні буде критичний час. Можливі несподівані повороти, тому варто бути обережними. Не ухвалюйте важливих рішень, будьте спокійні під час спілкування з керівництвом та колегами. Увечері не гуляйте на самоті.

Телець

Зірки наштовхнуть на ідею нагадати про себе старим та давно забутим друзям, а можливо - поновити якийсь любовний зв'язок. Такі думки треба гнати дуже далеко, адже нічого хорошого не принесуть, лише спровокують ревнощі та сварки у сімейних відносинах. Зверніть увагу на своє здоров'я та близьких.

Близнюки

Вдалий час для звернення до начальства, організацій. Ділові зустрічі проведіть у першій половині дня. Не ухвалюйте спонтанні рішення. Будьте обачні.

Рак

Гарний час для торгівлі, комерційних угод та великих покупок. Увечері ймовірні спад у настрої, депресія - не піддавайтесь їй. Проявіть мудрість і такт щодо дорогої людини. Вечір проведіть біля вогню, можна запалити свічки.

Лев

Відмовтеся від нових знайомств, а через підступи недругів, помилкові поради чи провокації недоброзичливців не проявляйте активності в комерційних справах. Можливі ускладнення зі здоров'ям. Вдалий час для особистих справ, але фінансові питання вирішити буде складно.

Діва

Сьогодні сміливо беріться за будь-яку справу - скрізь зможете досягти успіху. Життєвий потенціал буде на високому рівні. Самотні привернуть до себе увагу осіб протилежної статі, проте знайомство може закінчитися непорозумінням.

Терези

Сьогодні не втрачайте почуття реальності - на горизонті обман чи фінансові втрати. У другій половині дня не поспішайте з новими перемогами в особистій сфері, сексуальні контакти вимагатимуть обачності.

Скорпіон

Керівництво нарешті вас оцінить. Можливі приємні новини, пов'язані з близькими людьми чи успіхом у сфері професійної діяльності.

Стрілець

День буде сповнений обману та ілюзій, хибних обіцянок. Можливі негаразди у комерційній діяльності. Уважно поставтеся до покупок або привабливих комерційних пропозицій - можуть обхитрити.

Козеріг

Сьогодні можна вирушити у подорож, піти у спортзал, укладати серйозні операції із нерухомістю. Беріться за нові справи. Зірки обіцяють успіх та процвітання у будь-яких починаннях. Можливе багатообіцяюче нове знайомство.

Водолій

Вдалий день для спілкування з партнерами, навчання та старту нових справ. Гарні звістки відкриють нові горизонти. Попіклуйтесь про своє здоров'я. Можете відчути легке нездужання чи безпричинну тугу.

Риби

Сьогодні Риб можуть підвищити в кар'єрі або з'явиться вигідна ділова пропозиція, яку слід добре обміркувати. Постарайтеся зміцнитись на зайнятих позиціях. Також турбуйтеся і про здоров'я.

Раніше ми писали, що астрологи розповіли про три знаки Зодіаку, які вважаються головними пліткарями.