RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Діви "скиснуть", а Терези посваряться: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 15 серпня

У понеділок, 15 серпня, на Тельців чекає конфлікт з начальством, а Риби заведуть роман, який стане чимось більшим.

Хорошого врожаю від них не дочекаєшся: два найгірші городники й садівники за знаком Зодіаку

Про це пише Slovofraza.

Овен

Загострення хронічних захворювань, ревнощі та розчарування принесе понеділок. Необхідно контролювати свої слова та вчинки. Також можливо, що комусь із родичів нездужатиметься.

Телець

Ранок зіпсує конфлікт із начальством, який покаже, що стара тактика не працює. У цей день корисні фізичні навантаження. Сни будуть віщими та принесуть конкретну інформацію.

Близнюки

День принесе неприємні сюрпризи та погіршення самопочуття. Краще взяти вихідний та провести його вдома. Плани та нові ідеї варто тримати при собі.

Рак

Буде багато контактів та нових знайомств. Але побоюйтеся виникнення залежності. Прислухайтеся до своєї інтуїції та уникайте неприємного спілкування.

Лев

Попри неприємні несподіванки, з'явиться шанс налагодити та зміцнити стосунки з близькою людиною. Події цього дня можуть серйозно вплинути на уявлення про себе.

Діва

Сприятливий час для початку нових справ, зустрічей із громадськими та політичними діячами. Водночас зайва активність може зашкодити справі та спровокувати хвороби.

Терези

Гординя чи ревнощі можуть стати причиною сімейної сварки. У цей день вам допоможе вміння прощати. Не зважайте на дрібні неприємності – пам'ятайте: і це минеться.

Скорпіон

Зіпсований вранці настрій призведе до конфліктів із близькими, травм та нещасних випадків. Також вас можуть обдурити, тож будьте дуже обережні.

Стрілець

Астрологи попереджають про велику ймовірність травм чи захворювань. Романтичний вечір може бути зіпсований, тому перенесіть його заздалегідь.

Козеріг

Ідеальний час для прогулянок, мандрівок, спілкування. З'явиться можливість зав'язати кілька нових ділових знайомств, які будуть корисними у майбутньому.

Водолій

Успіх залежатиме від гнучкості та вміння пристосовуватися. Шанс отримати привабливу пропозицію може спливти з-під носа через раптові перешкоди. Можливі сумбур у почуттях та бажання позбутися відповідальності.

Риби

Вдалий день для початку нових справ, переговорів та покупок. Також зірки обіцяють прибуток і початок роману, який виросте у серйозні стосунки.

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які не поважають кохану людину і вважають її нижче себе.