RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Стане невістці близькою подругою: ТОП-5 імен найкращих свекрух

Експерти, які раніше назвали найкращих невісток за знаком Зодіаку, тепер ще й озвучили імена найкращих свекрух. Ці жінки стануть своїм невісткам другими мамами. Якщо ви відчуваєте за плечима крила, значить, у вас гарна свекруха!

Про це повідомляє "Апостроф".

Вікторія

Якщо мама вашого бойфенда носить ім'я Вікторія - сміливо хапайте обручку, адже ви отримали спокійну, розважливу та справедливу свекруху. Можете не хвилюватися – вашому щастю ніхто не нашкодить. Розташувати цих жінок до себе буде дуже легко, вони у будь-якому разі одобрять вибір синів. Поряд із сім'єю буде дбайлива жінка, яка полюбить онуків і завжди підтримуватиме будь-які починання молодої сім'ї. Віки будуть близькими подругами з невістками і навіть довірятимуть їм секрети. Вікторію може образити те, що молода сім'я попросить не так часто приходити до гостей. Але краще нехай опікується, ніж вчить і починає вічні скандали.

Ганна

Жінки, які носять це ім'я, дуже прості та скромні, їм ненависні конфлікти. До появи нової людини в сім'ї Ганни готові від народження сина. Вони приймуть невістку привітно і намагатимуться у всьому їй годувати. Якщо виникає найдрібніший конфлікт, Ганни сильно засмучується. Вони не чекатимуть, доки пара прийде з покаяною головою, і перші підуть миритися. Крім того, ці жінки ніколи не лізтимуть з непроханими порадами. Анни швидко відпускають сина у доросле життя та дають йому абсолютну свободу.

Катерина

Жінок, які носять це ім'я, можна сміливо назвати найкращою свекрухою у світі. Вони не контролюють синів із самого дитинства. Чоловік самостійно обирає свій життєвий шлях, і якщо у нього щось не виходить, то висновки він робить сам. Він сам вибирає собі супутницю життя, бо йому з нею жити, а мама займатиметься своїми справами. Ці мудрі жінки спокійно ставляться до нових людей, які з'являються у ньому. Якщо син обрав цю дівчину, значить, він її полюбив усієї душею. Вони намагаються потоваришувати з невісткою і ніколи не лізуть у життя молодої пари. Якщо з'явиться потреба в участі, вони висловлять свою думку, але нав'язувати її ніколи не будуть.

Галина

Якщо друга мати має це чудове ім'я, то у вас не буде в житті жодних проблем. Вони люблять спілкування, чудово сходяться з людьми і завжди готові виручити. Навіть якщо невістка ставитиметься до свекрухи холодно і не виявить ніжних почуттів, свекруха не буде злитися або ображатися. Навпаки, вона шукає привід наблизитись, піде назустріч і неодмінно налагодить взаємини. Крім того, у Галі можна просити поради чи допомоги, вона не звертатиме уваги на розкидані речі чи немитий посуд. І на Сонці є плями, і Галя це знає.

Марина

Ця жінка також не лізтиме у справи сім'ї. Маринам потрібна лише увага та гарне ставлення до себе. Якщо до них ставитись добре і відвідувати їх, вони швидко звикнуть до нової доньки і стануть для них добрим другом. Марини — жінки, які хочуть жити у своєму маленькому світі. Для них важлива міцна сім'я і вони зроблять все, щоб їхні невістки були справжнісіньким членом сім'ї. Дружина сина для Марини — це не жінка збоку, це джерело блага та охоронниця вогнища. Вони ніколи не будуть мішати невістці і давати їй якісь поради, хоча можуть поділитися мудрістю та досвідом.

Нагадаємо, раніше астрологи також визначилися з найжахливішими невістками.