RU  UA  EN

Неділя, 2 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 червня

1 червня

31 травня

Всі новини

Вважають прибирання сумною справою: ТОП-3 неохайних знаків Зодіаку

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які від природи неохайні, звикли оточувати себе хаосом. Не помічають безлад вдома: Близнюки, Стрільці та Козероги.

Про це повідомляє "Апостроф", посилаючись на фахівців.

Близнюки

Народжені під цим знаком більше переймаються своїм настроєм та дозвіллям, аніж порядком. Від природи веселим та безтурботним Близнюкам нема діла до побуту. Витрачати свої ресурси на те, що не відіграє ролі, їм не властиво. Вільний час можуть швидше приділити роздумам про високе, спілкуванню з друзями. Прибирання, як ви розумієте, у них - на останньому місці. "Хіба відсутність пилу та чиста підлога зробить когось щасливішим?", - спитають Близнюки.

Стрілець

Стрільці змалку не навчені прибирати. Можливо, тому що цей знак вдома можна рідко застати. Сидіти вдома для них нудно та сумно. Вони краще десь погуляють: на роботі чи в компанії друзів. Вони роками можуть не помічати безлад. Вказувати їм прибратися - марно, заявлять, що тільки їм вирішувати, як "правильно" жити.

Козеріг

Цей знак серйозний та відповідальний на роботі, де демонструє свої скрупульозність і педантичність. Тоді як дім для нього - місце для відпочинку, релаксу, де можна не складати всі речі рівно. Безлад може накопичуватися місяцями. У стані хаосу будуть не тільки Козероги, а й їхні близькі.

Раніше "Апостроф" розповідав про найнеприємніші знаки Зодіаку, які в старості стають тільки гіршими.