RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Хто не може встояти перед чорною магією: топ-5 чоловічих імен

Експерти назвали чоловічі імена, які буквально приваблюють нещастя. Їхні власники нерідко піддаються впливу чорної магії.

Про це повідомляє Мeta.ua.

Читайте також: Мають дуже потужну енергетику і незвичайний характер: топ-5 найсильніших чоловічих імен

Павло

Ці чоловіки дуже схильні до шкідливих звичок, як от алкоголізм чи куріння. Крім того, вони мають різкий і дуже запальний характер, тому нерідко роблять боляче іншим людям. Тому Павла часто хочуть помститися за допомогою чорної магії.

Дмитро

Ще з раннього дитинства Дмитро звикло до кохання оточуючих. Вони не можуть жити і хвилини без уваги, тому вдаються до найрізноманітніших методів, щоб його отримати. Це небезпечно тим, що Дмитро не може вчасно зупинитися.

Артур

Артурам просто катастрофічно не щастить у амурних справах. Колишні подруги можуть довго тримати на них образу, а часом навіть звертатися до чорної магії заради помсти.

Валерій

Валеріям надзвичайно складно дається все: кар'єра, особисте життя, стосунки з іншими людьми. Нерідко ці чоловіки зазнають впливу чорної магії, оскільки у них не виходить домагатися бажаного результату у різних сферах.

Ілля

У них дуже слабка нервова система, Ілля тяжко переживає стресові ситуації та конфлікти з людьми. Власникам цього імені потрібно звернути особливу увагу не лише на психологічне, а й на фізичне здоров'я.

Раніше "Апостроф" повідомляв про 5 чоловічих імен, власники яких залишаться без копійки в кишені.