RU  UA  EN

Неділя, 2 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 червня

Всі новини

Мрія кожного зятя: чотири найкращі тещі за знаком Зодіаку

Деякі тещі просто жахливо ставляться до своїх зятів у той час, як інших мам своїх дружин, чоловіки вважають і своєю рідною людиною.

Хороші тещі народжуються під знаками Зодіаку Тельця, Терезів, Стрільця та Водолія, повідомляє "Апостроф".

Телець

Жінки, народжені під цим знаком Зодіаку, шукатимуть підхід до зятя через шлунок і регулярно питатимуть, чи не ображає його донька. Однак у такій, здавалося б, ідеальній тещі, є нюанс – вона надмірно балакуча та енергійна, любить усе контролювати та ідеально стежить за порядком, що може зробити проживання на всій території на одній території нестерпним.

Читайте також: Названо п'ять ідеальних тещ за знаком Зодіаку - не "пилять" зятя і не лізуть у стосунки

Терези

Тещі-Терези рідко втручаються у справи молодят, вони спокійні, розважливі, не люблять конфлікти, а у разі незрозумілої ситуації завжди стануть на бік зятя.

Стрілець

Тещі, народжені під цим знаком Зодіаку, дуже дбайливі – вони балують своїх зятів смаколиками, вибирають для нього лише найкращі подарунки і навіть можуть зробити зауваження дочці, якщо та буде не надто уважною до чоловіка. Однак така поведінка може бути одним із способів маніпуляції.

Водолій

Жінки-Водолії дуже мудрі і ніколи не полізуть у чужу сім'ю з порадою. Максимум, що можна від неї почути – це ненав'язливі рекомендації та побажання і лише тоді, коли про них попросять. Крім того, народжені під цим знаком Зодіаку зазвичай мають своє насичене життя і їм просто ніколи розбиратися з чужими проблемами.

Раніше ми писали, хто найгірша теща та свекруха за знаком Зодіаку.