RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Містична пора: які бажання можуть загадувати різні знаки Зодіаку у повний місяць 8 грудня

Астрологи розповіли, що 8 грудня 2022 року очікується повний місяць у Тельці. Це вдалий час для загадування бажань, які обов'язково здійсняться. Однак, для кожного знаку Зодіаку цей аспект відкриває свої особливі можливості.

Про це повідомляє Rsute.

Читайте також: Вони розкриються і розправлять крила: три знаки Зодіаку зустрінуть справжнє кохання в 2023 році

Овен

Цей знак може загадувати все, що забажає, що стосується грошей та нерухомості. Можливе збільшення доходів і здійснення вашої мрії про власний будинок чи квартиру.

Телець

Тельці мають бажання на саморозвиток, самовдосконалення та досягнення особистих результатів у якійсь справі.

Близнюки

Близнюки повинні мріяти про далекі країни, навколосвітні подорожі, поїздки в цікаві місця, нові знайомства і зустрічі з давніми друзями.

Рак

Раки можуть планувати великі покупки, про які давно мріяли. Зроблені цього дня, вони будуть особливо вдалими та відкриють для вас нові можливості.

Лев

Леви можуть загадувати бажання, пов'язані із роботою, професійною діяльністю, кар'єрою. Всі плани, які ви складете на перспективу, неодмінно будуть виконані.

Діва

Діви можуть помріяти про виграш у лотерею. Спробуйте у цьому щастя, маючи найвищі шанси на успіх. З бажань найімовірнішими для виконання будуть ті, які пов'язані з родиною.

Терези

Терези мають побажати собі зміну роботи, професії або роду діяльності. Також велика ймовірність виконання будь-яких бажань, пов'язаних із оплатою вашої праці.

Скорпіон

Скорпіони можуть загадати міцну родину. Це сприятливий час для пропозиції руки та серця, весілля, вінчання. Також вдалий час для перемир'я.

Стрілець

Стрільцям варто помріяти про колективну творчість, якусь спільну діяльність, роботу в команді, зустрічі з колегами, важливі переговори. Енергія Місяця допоможе здійснити найсміливіші починання.

Козеріг

Козероги можуть попросити у зірок кохану людину чи народження довгоочікуваної дитини. Ваше бажання обов'язково здійсниться, і вже на початку наступного року бажання здійсниться.

Водолій

Водолії можуть загадувати бажання про переїзд, будівництво, ремонт у будинку. Сама собою матеріальна складова цього бажання відкриє великі можливості.

Риби

Рибам варто загадати бажання про творчі починання. Обов'язково усміхнеться успіх. Жінкам можна загадати бажання про материнство.

Нагадаємо, раніше ми писали, що три знаки Зодіаку чекають великі зміни в грудні.