RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Жадібність просто зашкалює: чотири чоловічі імені, які носять найбільші скнари

Існують такі чоловічі імена, власники яких мають славу затятих скнар. Вони тремтять над кожною копійкою, все життя накопичують, щоб потім чахнути над ними.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Здатні досягти успіху в бізнесі: топ – 4 чоловічих імен

Валентин

Валентин заради грошей готовий відставити на задній план усе, що можна: сім'ю, кохання, хобі, відпочинок. Такі чоловіки готові витратити весь свій час на роботу, щоб суми на рахунках збільшувалися. Примітно, що вони можуть мати величезні суми, але ніколи не будуть розкидатися купюрами праворуч і ліворуч.

Артур

Артур ладен зіграти, що він найнещасніший у світі, аби тільки за нього заплатили чи дали задарма. Чоловіки із таким красивим ім'ям часто економлять на всьому, навіть якщо гроші є. Віддавати потім гроші вони не люблять. Власники цього імені готові до останнього ходити в одному й тому ж одязі чи взутті, аби не купувати нове. Лише дивом Артурам вдається виглядати презентабельно навіть у старих речах.

Лев

Лев навчить економити всіх, хто його оточує, і сам задовольнятиметься мінімумом. Його складно вмовити витратити гроші. Навіть коли йдеться про омріяне. З віком такі чоловіки будуть поводити себе дедалі вимогливіше до родичів. Можуть оголосити жорсткі правила, що стосуються теми витрат. Леви заробляють собі, а не для когось.

Йосип

Йосип владний, суворий, жорстокий, має залежність від грошей. Якщо у нього немає великої суми на рахунку, він не зможе почуватися безпечно та стабільно. Тому жодних зайвих витрат не дозволяє. Буде рахувати кожну копійку і постійно перевірятиме баланс карт.

Раніше "Апостроф" повідомляв про трьох знаків Зодіаку, які не поспішають створювати сім'ю.