RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Близнюків виводитимуть з себе, а Леви раптово отримають прибуток: гороскоп на 16 грудня

Астрологи склали любовний гороскоп на 2023 рік і розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку в п'ятницю, 16 грудня.

"Апостроф" публікує гороскоп на 16 грудня.

Овен

Успіх чекає на тих представників знака, які діятимуть не поодинці, а в команді. Сам Овен також у цей день надаватиме допомогу оточуючим.

Телець

Цього дня Телець сам буде творцем своєї реальності - вона відображатиме його внутрішній настрій. Життя віддаватиме йому рівно те, що він сам транслюватиме.

Близнюки

Увагу представників знаку весь час відволікатимуть якісь турботи, їх виводитимуть з себе оточуючі. Сконцентруватися буде непросто, але в цьому запорука успіху.

Рак

Ситуація стрімко змінюватиметься і Раку доведеться підлаштовуватися під неї. Така позиція дасть результат у вигляді матеріальних благ.

Лев

Підходящий день для укладання угод, покупок та продажів, або влаштування на роботу. Прибуток сам ітиме до рук Лева.

Діва

Представники знака будуть сповнені впевненості у собі і це приверне до них оточуючих. Астрологи радять запам'ятати це почуття, щоб повертатися до нього у важкі дні.

Читайте також: Про закінчення війни говорити рано: астролог склала гороскоп для України на 2023 рік

Терези

Буде затребуване творче начало та уява Терезів, саме вони допоможуть знайти вирішення проблеми там, де інші його не бачать.

Скорпіон

Буде відбуватися "містика" з негативним знаком - у всьому будинку вийде з ладу техніка, або та сама помилка повторитися кілька разів поспіль.

Стрілець

Представник знака може знайти високопоставленого покровителя, йому вдасться справити гарне враження на потрібних людей.

Козеріг

Успішним буде все, що пов'язане із спілкуванням – складні переговори, відстоювання своєї точки зору. Ймовірно нове перспективне знайомство.

Водолій

Дрібні проблеми та неприємності тільки не мобілізують Водолія – його активність, енергійність, здатність знаходити нестандартні рішення будуть на максимумі.

Риби

Рибам доведеться вирішувати безліч питань. Щоб не загубитися в них, астрологи радять не братися за все одразу, а робити їх по черзі.

Раніше "Апостроф" розповідав, що рік Кролика несе проблеми з грошима чотирьом знакам Зодіаку - вони ризикують втратити все.