RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Тільки так вдасться очистити карму: жінки з якими іменами зобов'язані хоч раз вийти заміж

Жінкам з деякими іменами не щастить у створенні щасливого шлюбу – іншим рекомендується відшукати свою споріднену душу, вийти заміж і відчути себе задоволеними поруч із сильним чоловічим плечем.

Про це повідомляє "Апостроф".

Олена

Носійка імені з юності користується чоловічою увагою, при цьому вона не звикла кидатися в почуття у вир та з головою. Навпаки - Альона довго і ретельно підбирає собі чоловіка, вибираючи з десятків шанувальників того, хто не тільки її обожнюватиме, а й зможе допомогти з вирішенням проблем.

Ксенія

Ксенія може сама досягти всього в житті. Саме тому, для збалансування жіночої та чоловічої енергії, дівчині з цим ім'ям рекомендується зосередити увагу на пошуку коханого. Та й сама Ксенія згодом захоче мати поряд із собою партнера та порадника.

Читайте також: Капризні та ревниві: які жіночі імена відштовхують чоловіків

Мирослава

Мирослава не поспішає виходити заміж і живе на втіху собі. Однак, після низки невдач і неприємних ситуацій, дівчина розуміє, що поряд із чоловіком їй буде легше і комфортніше насолоджуватися життям.

Ірина

Довгий час Ірина перебирає чоловіками у пошуку ідеалу та досить скептично ставиться до своїх шанувальників. Варто зазначити, що її прискіпливість дає свої результати – рано чи пізно дівчина знаходить свою долю, після чого почувається щасливо та гармонійно.

Раніше ми писали, жінки з якими іменами завжди головні у стосунках.