RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Війна закінчиться, коли помре Путін: астролог назвав терміни

У той період, коли помре російський диктатор Володимир Путін стане зрозумілим, що Україна перемогла над ворожою армією – це може статися вже влітку.

Про це розповів астролог Влад Рос коментарі "Уніан".

За його словами, починаючи з 22 лютого, планети розташуються таким чином, що утворюють жорсткий квадрат Урана і Меркурія. Також у цей період Венера увійде на знак Овна – планету вогню. Це говорить про ймовірний повторний наступ Росії на Україну ближче до річниці початку війни.

Читайте також: Спочатку небезпечний період, а потім відновлення територій: астролог назвав ключові місяці 2023 року для України

"Все, що робить Путін, він потім повторює. Тому ближче до річниці війни він може спробувати захопити Донецьку та Луганську області, щоб зрештою змусити Україну піти на переговори. Але йому не вдасться це. Україна вистоїть та переможе", - наголосив Росс.

Він також додав, що все одно потрібно бути насторожі та побоюватися танкових проривів у західній частині Донецької області, адже головною метою окупантів залишається Слов'янськ та Краматорськ.

Вищезгадане розташування планет і нелегка ситуація на фронті триватиме до середини травня, але вже наприкінці весни буде сприятливе входження Юпітера на знак Тельця - планети світу. І вже влітку стане зрозумілим, що Україна перемогла.

"Я думаю, що війна може несподівано припинитися, коли знищать Путіна. Поки він живий, війна продовжуватиметься. Бойові дії, швидше за все, продовжаться до середини літа, а потім почнуть сходити нанівець. Путін може померти на католицький Великдень або протягом двох місяців після неї. Марс входить до його будинку смерті, його можуть отруїти. У червні на нас чекають вражаючі звістки про нашу перемогу", - резюмував астролог.

Раніше ми писали, що війна з Росією може закінчитись до літа.