RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

На вас чекає феєрверк емоцій: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на день святого Валентина

Астрологи напередодні Дня святого Валентина зосередилися на визначенні того, як різні знаки Зодіаку проявляють кохання, а також розробили гороскоп для всіх представників зодіакальних сузір'їв на 14 лютого.

Про це астрологи розповіли "Апострофу".

Овен

Читайте також: Як вибрати подарунок на 14 лютого: поради знакам Зодіаку

Овнам, у яких є друга половинка, варто відволіктися від буденних справ і провести вечір наодинці з коханими, щоб відчути атмосферу найромантичнішого свята в році.

Телець

Телець відчуває нестримне бажання поринути у вир романтики й забути про весь світ хоча б на один вечір, і вже скоро така мрія стане реальністю.

Близнюки

На Близнюків чекає справжній феєрверк емоцій, однак вони можуть бути як і позитивними, так і негативними. Головне тримати себе під контролем і намагатися не потрапити в складну ситуацію.

Рак

Ракам буде складно знайти час для романтичної зустрічі з коханою людиною, оскільки зараз вони надто зайняті справами. Астрологи радять все ж викроїти кілька годин, адже це допоможе покращити стосунки.

Лев

Лев на День святого Валентина проявить усі свої творчі здібності, аби здивувати коханого чи кохану приємним сюрпризом. Можна влаштувати вечір зі свічками, смачною їжею та настільними іграми на двох або ж обрати якісь навіть шалені розваги, наприклад, разом піти на заняття зі стрільби - це теж може бути романтично!

Діва

Дівам варто зменшити очікування від цього свята, адже не все може піти за ідеальним планом, вибудованим у голові. Просто слід розслабитися й насолоджуватися приємними миттєвостями.

Терези

Терези точно проживуть це прекрасне відчуття метеликів у животі на День святого Валентина. Увесь день у представників цього знаку Зодіаку буде піднесений і грайливий настрій.

Скорпіон

Скорпіонам, як і Дівам, не варто чекати чогось надзвичайного від 14 лютого, проте можна власними силами створити чудову романтичну атмосферу та провести вечір з коханою людиною.

Стрілець

Астрологи рекомендують дозволити собі пливти за течією та не напружуватися на День святого Валентина. Усе буде добре.

Козоріг

Тим часом народженим під цим знаком Зодіаку потрібно докласти зусиль, аби день пройшов вдало. Уже зараз треба продумати якийсь цікавий сценарій святкування дня усіх закоханих.

Водолій

Несподівана радісна новина зробить ваший день незабутнім, навіть якщо вона не буде пов'язана з романтикою. Під вечір грайливий настрій з'явиться сам собою.

Риби

Проявіть фантазію! Астрологи наполягають, щоб творчі Риби вигадали щось для неймовірного проведення 14 лютого разом із другою половинкою.

Раніше "Апостроф" писав про ідеї оригінальних подарунків на 14 лютого для чоловіків, жінок або для пар.