RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Справжні кровопивці: п'ять чоловіків за знаком Зодіаку, здатних довести жінку до істерики

Що може бути гірше, ніж чоловік, який не тримає себе в руках? Але є знаки Зодіаку, які думають трохи інакше. На додаток, вони готові зривати навіть на рідних та близьких людей.

"Апостроф" розповідає про чоловіків, які можуть висмоктати всю кров зі своєї другої половинки.

Читайте також: Фортуна їм посміхнеться: яким знакам Зодіаку повезе у березні 2023 року

Овен

Це справжні кровопивці, з якими неможливо спілкуватися без мішка заспокійливих чи пляшки віскі. Вони дуже вперті та егоїстичні, готові сперечатися про все на світі. Щоб спілкуватися з представниками цього знаку Зодіаку, потрібні кілька пачок антидепресантів. Вони або не помічають, або ж прикидаються, що нічого не помічають, почуття інших людей для них - дрібниця. На будь-яку ситуацію вони мають власну думку.

Близнюки

На перший погляд, абсолютно милі та нешкідливі товариші, які можуть звести з розуму будь-яку жінку. Вони привабливі, тому ніколи не залишаються без уваги. Близнюки будуть поводитися абсолютно адекватно, але короткий проміжок часу. До того ж ці чоловіки люблять кепкувати з жінок, навіть найкоханіших. Їм подобається демонструвати всім свою перевагу.

Рак

Їх заведено вважати самими сімейними людьми, але це не означає те, що за них потрібно поспішати виходити заміж. Раки найбільше у світі мріють про те, що догодити своїй мамі. Вони у своїй дружині також шукатимуть матусю, і навіть будучи "глибоко" у шлюбі, постійно слухаються лише своїх батьків. Вони постійно чіплятимуться до своєї дружини через те, що вона якось не так приготувала обід або вигладила не ідеальні стрілки на штанах.

Лев

Ці чоловіки надто зациклені на собі коханих. Вони свято переконані в тому, що немає жодної людини, яка була б їх гідною. До того ж, навіть одружені, вони завжди роблять лише те, що самі хочуть. Леви відрізняються неймовірною запальністю, уразливістю та ревнощами. Представники цього Зодіаку готові витратити будь-які гроші заради свого власного задоволення, але ніколи не звітуватимуть перед коханою.

Діва

З такими чоловіками майже неможливо ужитися, оскільки вони занадто педантичні. Багато хто вважає, що це жінки просто чіпляються до будь-яких дрібниць. Але ні, вони просто не бачили чоловіків цього знака. Діви можуть годинами говорити про шкоду холестерину та критикувати все те, що приготувала їхня дама. Крім того, Діви ніколи не попрацюють зайву годину, хоча всім говорять про свою працьовитість. Дуже часто вони поводяться як істеричні жінки.

Нагадаємо, астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку березень принесе фінансові труднощі.