RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.60
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Важливі справи у Овнів та день втілення цілей у Близнюків: гороскоп на 14 березня

У вівторок, 14 березня, до деяких представників знаків Зодіаку прийде несподіваний успіх, у той час, як іншим доведеться поборотися за своє місце під сонцем.

Про це розповідає "Апостроф".

Овен

Представникам цього знаку Зодіаку рекомендується зайнятися важливими справами та розпочати роботу над довгостроковими проєктами. Однак їм слід пам'ятати, що очікувати негайної нагороди за свою працю буде помилкою, тому варто запастись терпінням. Непоганий день для ділових поїздок: вони пройдуть плідно і не займуть більше часу, аніж очікувалося. Сприятливий день для початку нових відносин, як ділових, так і дружніх чи романтичних. Ви проведете вільний час добре, знайдете заняття, яке обов'язково підніме настрій.

Телець

На Тельців чекає вдалий день. Вони впораються навіть із найскладнішими справами швидко, приймаючи правильні рішення без довгих роздумів, і проведуть час дуже плідно. Добре підуть ділові переговори, можна отримати підтримку, яку раніше і розраховувати не доводилося. Буде можливість налагодити стосунки на роботі, домовитися з колегами про спільні дії та отримати підтримку керівництва. Можна також приймати рішення щодо фінансів, робити інвестиції та великі покупки - тут ви не помиляєтеся.

Читайте також: У них завжди все виходить: шість рекордсменів зі везіння серед знаків Зодіаку

Близнюки

Попри деякі труднощі у справах, ви все ж таки досягнете своїх цілей, швидко й успішно розв'яжете всі проблеми, що виникли. Можливо, ви отримаєте цікаві пропозиції щодо співпраці. Деякі з вас зможуть змінити роботу на більш цікаву та високооплачувану, не шкодуючи про це пізніше. Сьогоднішній день підходить для оформлення документів та зв'язків із представниками державних організацій. Короткі поїздки будуть приємними та вдалими, особливо якщо вони романтичні.

Рак

День складається непогано. Єдине, що вам потрібно зробити, це не завадити сприятливому розвитку подій необдуманими діями. У середині дня можливо знадобиться порада когось із оточуючих. Зверніться до того, хто не пожаліє вас та зможе чесно висловитися. Друга половина дня буде сприятливою для ділового спілкування та важливих переговорів, але також можна обговорити серйозні питання з близькими. У будь-якому випадку, ви зможете зберегти конструктивний настрій та не піддатися емоціям.

Лев

Сьогодні ви можете досягти багато чого. Однак важливо бути вимогливим у відносинах з партнерами як у бізнесі, так і в особистому житті. Переконайтеся, що ви вибрали гідних людей для своїх ділових та особистих контактів. Цей день підходить для знайомств, зокрема романтичних. Ви чарівні та привабливі, і легко завойовуєте приязнь будь-якої людини. Сімейні справи вимагають особливої уваги, і деяким Левам може знадобитися приймати рішення, які не схвалять їхні близькі. Вечір може принести неприємні сюрпризи, і можливо доведеться змінити плани, які ви склали заздалегідь.

Діва

Сьогодні день може бути неспокійним та напруженим. Вам може бути складно залишити емоції осторонь та сконцентруватися на справах, які потребують вашої уваги. Не виключені можливі розбіжності на роботі. Деяким Дівам можуть нагадати про раніше дану обіцянку, яку доведеться виконати терміново, хоча це буде важко. Сьогодні варто бути обережнішим із фінансами, оскільки існує висока ймовірність фінансових втрат. Проте з погляду особистих стосунків день вдалий. Ви легко знаходите спільну мову зі своїми близькими людьми, і порозуміння з коханою людиною перебуває на високому рівні. Можливі несподівані подарунки та сюрпризи.

Терези

Події розвиваються швидко, а деяким представникам знаків Зодіаку доводиться змінювати плани на ходу. Можуть виникнути розбіжності з керівництвом та труднощі у спілкуванні з тими, на кого вони зазвичай покладаються. Намагайтеся уникати різких висловлювань та критичних зауважень – ваші слова можуть образити оточуючих. У другій половині дня можливі незаплановані поїздки, які займуть багато часу та змусять вас відмовитись від запланованих справ. Не дражниться по дрібницях - якщо ви збережете гарний настрій, то кінець дня буде дуже вдалим.

Скорпіон

Не виключені непорозуміння на роботі, деяким представникам знака доведеться велику частину дня займатися виправленням чужих помилок та промахів. Люди, з якими раніше було легко домовлятися, виявлять дивну впертість, і порозумітися з ними буде майже неможливо. Імовірні незаплановані витрати, багато Скорпіонів роблять спонтанні покупки.

Стрілець

Зараз ідеальний час, щоб покращити стосунки із впливовими людьми, заслужити повагу керівництва та укласти угоди з новими партнерами. Ваші особисті та професійні якості не залишаться непоміченими. Можливо, вам вдасться отримати винагороду за виконану роботу або повернути старий обов'язок. Однак у другій половині дня можуть виникнути сімейні сварки чи дрібні розбіжності із близькими. Не допустити серйозного конфлікту вам допоможе почуття гумору – ваші жарти розрядять обстановку.

Козеріг

Сьогодні не варто приймати необдуманих рішень і поспішати втілювати ідеї, що тільки-но прийшли в голову. Все треба добре обміркувати й зважити, порадившись із людьми, чий досвід викликає у вас повагу. Не слід довіряти тим, хто намагається поспішати чи чинити на вас тиск. Можливі фінансові надходження, зокрема великі. Будьте уважні до своєї ділової інтуїції, багатьом Козерогам сьогодні вдасться укласти вигідні угоди. У коханні успіх також на вашому боці, але тільки якщо ви готові виявити ініціативу і зробити перший крок.

Водолій

Ідуть події трохи швидше, ніж ви очікували, і деякі новини викликають занепокоєння. Однак немає підстав для серйозної тривоги, вам щастить і успіх у ваших починаннях не під сумнівом. Можливі ділові пропозиції, прийнявши які, ви зможете просунутися кар'єрними сходами або збільшити свій дохід. Взаємини з близькими можуть бути складними, особливо зі старшими родичами, які сьогодні вимогливі та нетерплячі. Однак вам вдається зберігати спокій та уникнути конфліктів.

Риби

Намагайтеся уникати ризиків, особливо в роботі та фінансах: обережність і завбачливість дуже важливі в таких питаннях. Ідеї, які здаються блискучими, швидше за все, не виправдають очікувань. Менш привабливі, але більш надійні проєкти варті того, щоб на них витратити час. У другій половині дня може виникнути бажання усамітнитися та відпочити у тиші. Це чудовий момент для читання, рукоділля та простої творчості. Відвідування громадських заходів може здатися стомлюючим, і для деяких риб може призвести до погіршення самопочуття.

Раніше "Апостроф" розповідав, яким знакам Зодіаку не можна довіряти секрети.