RU  UA  EN

Четвер, 20 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 червня

19 червня

Всі новини

Чистий четвер несе зміни: гороскоп на 13 квітня для всіх знаків Зодіаку

Християни православного (східного) обряду продовжують відзначати Страсний тиждень, наприкінці якого настане свято Великодня. Сьогодні, 13 квітня, відзначається Чистий Четвер.

Про те, що чекає кожен знак Зодіаку, повідомляє портал "Час Дій".

Читайте також: Один з найважливіших днів Страсного тижня: традиції та заборони у Чистий Четвер

Овен

День може бути дуже напруженим для Овнів. Їм доведеться зіткнутися з великою кількістю завдань, тому варто бути готовими до праці та визначити пріоритети. При цьому не слід забувати про відпочинок.

Телець

Тельці мають продуктивний день: вони використовують усі свої сили та енергію, щоб здійснити плани.

Близнюки

Близнюки можуть відчути себе невпевнено - вони можуть мати поганий настрій. Рекомендується знайти спосіб зосередитися та відновити свою енергію.

Рак

Ракам день обіцяє складний день у плані емоцій: не треба боятися висловлювати свої почуття – це допоможе їм зосередитись на справжніх пріоритетах та відчути позитивний настрій від спілкування з близькими.

Лев

Леви відчують необхідність бути у центрі уваги. Їм варто використовувати свої лідерські якості, але не треба забувати про потреби своїх рідних та колег. Для зняття стресу рекомендується знайти собі хобі.

Діва

Діви звикли планувати все наперед: цей день не стане винятком. При цьому не варто забувати про своє здоров'я та фізичну форму.

Терези

Терезам доведеться приймати важливі рішення. Рекомендується бути об'єктивними та розглянути всі аспекти ситуації, перш ніж приймати остаточний вердикт.

Скорпіон

Скорпіони відчують необхідність заняття самоаналізом та зрозуміти свої почуття. Рекомендується зосередитися на своїх переконаннях та бажаннях, але не варто забувати про комунікацію з іншими людьми.

Стрілець

У Стрільців з'явиться бажання вивчити щось нове. Для цього їм знадобиться ентузіазм та оптимізм, при цьому не потрібно боятися виходити за межі звичного життя.

Козеріг

Козерогам доведеться займатися практичними справами: їм рекомендується зосередитись на виконанні завдання. При цьому не потрібно безжально ставитися до себе.

Водолій

Водоліям рекомендується бути рішучими та креативними. Варто використовувати свій унікальний підхід до вирішення проблем та виконання завдань.

Риби

Рибам варто зайнятися творчими справами, проте не слід забувати про релаксацію. Це допоможе зняти стрес .

Раніше "Апостроф" розповідав, як у Чистий четвер приготувати четвергову сіль, яка вважається оберегом на весь рік.

  • Вас також може зацікавити:

Великодній кошик: що означає кожен продукт, який там має бути

Церковний календар-2023: список усіх свят у квітні

Погода на Великдень: яких "сюрпризів" чекати українцям 13-17 квітня