RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Ці три знаки отримають унікальний шанс: кому сьогодні не можна байдикувати

Сьогодні, 21 травня, на деяких знаків Зодіаку чекають зміни у той час, як іншим представникам гороскопа астрологи рекомендують бути смиренними й приймати інших людей, а декому подумати про себе. Бездіяльність є небажаною для всіх знаків зодіаку, але трьом із них особливо не можна ледарювати.

Яким знакам не можна ледарювати - розповів ТСН.

Читайте також: Багато справ отримають "зелене світло": гороскоп на тиждень для всіх знаків

Рак

Раки, вирішивши з нагоди вихідного нічого сьогодні не робити, цілком можуть упустити важливе замовлення, яке могло б принести їм добрий заробіток, що особливо прикро, якщо згадати наскільки сильно представники знака люблять гроші. Тому зірки рекомендують їм не ледарювати і взятися до роботи над завданням, яке поставить перед ними начальство чи інші потенційні роботодавці.

Лев

Леви, ніде правди діти, не найпрацелюбніші представники зодіакального кола, а вже про те, щоб працювати вихідними, у них, як правило, не йдеться. Але сьогодні зірки наполегливо рекомендують їм змінити свої принципи та відгукнутися на заклик начальства, яке попросить виконати термінову роботу. Якщо лінощі візьмуть гору і представники знака відмовляться, вони втратять можливість кар'єрного зростання.

Терези

Терезам – особливо тим з них, хто поки що не влаштував своє особисте життя – сьогодні важливо не втратити доленосний шанс. Спокуса відмовитися від запрошення піти в гості або на інший масовий захід і провести час вдома, нічого водночас не роблячи, буде великою, але якщо вони це зроблять, то не познайомляться з людиною, яка справить на них незабутнє враження з багатообіцяльними – і приємними – наслідками.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в травні деяким знакам Зодіаку зірки обіцяють крутий поворот у житті.

Вас також може зацікавити:

Готові "вибухнути" у будь-який момент: три знаки Зодіаку відрізняються особливою нетерпимістю до оточуючих

У них "вітер у голові": шість жінок за знаком Зодіаку, які можуть залишити сім'ю

Труднощі залишаться позаду: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку в травні знайдуть щастя