RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Дні Гекати в липні: коли і що не можна робити

Кожна фаза місяця має свою енергетику і по-особливому впливає на наші життя, а час зміни місячних фаз називаються Дні Гекати.

Геката, як пише УНІАН, це давньогрецька богиня чарівництва, таємниць та перехресть.

Читайте: Місячний календар 2023: коли в липні сприятливі та несприятливі дні

Вона також асоціюється з місяцем і магією, і вважається покровителькою відьом та чаклунства, а також пов'язана з народженням та смертю. Містичні навчання вказують на те, що в дні зміни фаз Геката має особливий енергетичний вплив на місяць.

Негативні місячні дати називають "сатанинські дні" і в липні вони починаються 2, 10, 17, 25 та 31 числа. У широкому сенсі на питання, що таке "сатанинський день", езотерики відповідають так: "це найкращий час для самоаналізу".

15 місячна доба – початок 2 липня о 21:13, закінчення 3 липня о 22:13;

23 місячна доба - початок 11 липня о 00:08, закінчення 12 липня о 00:19 ;

29 місячна доба - початок 17 липня о 02:43, закінчення 17 липня о 21:33;

9 місячна доба – початок 25 липня о 12:56, закінчення 26 липня о 14:19;

15 місячна доба – початок 31 липня о 20:45.

15 місячна доба: 2-3 липня

У цей період рекомендується уникати великих змін або великих ризиків, результат може бути несприятливим. Це з впливом енергетики місяця прийняття рішень.

У той же час період сприятливий для зміцнення існуючих стосунків та зв'язків – ця фаза місяця підтримує гармонію та стабільність.

Також варто зосередитись на саморозвитку. У цей період рекомендується активно займатися особистим зростанням, медитацією чи практиками, що сприяють внутрішньому розвитку.

23 місячна доба: 11-12 липня

Цей період пов'язаний з більш інтенсивними емоційними проявами, тому зверніть увагу на інтуїцію, але вибирайте усвідомлений підхід.

Що можна робити в 23 місячний день, який має особливу енергетичну конфігурацію – застосовувати практики очищення від негативної енергії та звільнення від старих та негативних зразків поведінки. Це може містити медитацію, ритуали або практики самоаналізу.

Також сприятливий період для розвитку творчого потенціалу та самовираження. Ця фаза місяця підтримує вираження своєї індивідуальності та креативності.

29 місячна доба: 17 липня

Цей період розглядається як час для глибокої медитації та контемпляції, сприятливий для роботи над внутрішнім розвитком та духовним зростанням.

Відпочинок та розслаблення: рекомендується відпочивати та давати собі можливість розслабитися – організм найбільше потребує відновлення та спокою.

Крім того, вкрай не рекомендується розпочинати нові проекти чи заходи – варто сконцентруватися на завершенні вже розпочатих справ та оцінці минулих досягнень.

9 місячна доба: 25-26 липня

Рекомендації включають:

Уникати нових починань. У цей період вважається несприятливим починати щось нове чи важливе, оскільки це може призвести до невдачі чи негативних наслідків.

Практикувати медитації. Цей період вважається сприятливим для роботи над собою та внутрішнім зростанням та розвитком.

Також рекомендується уникати інтенсивної фізичної активності, обмежувати її або вживати запобіжних заходів - організм може бути більш вразливий і схильний до ризиків.

15 місячна доба: 31 липня

У небезпечні дні 2023 року, особливо ввечері останнього дня місяця, рекомендується взяти під особливий контроль усі думки та дії, щоб не зробити необдуманих вчинків, про які потім доведеться пошкодувати. Не вживайте алкоголь, не спілкуйтеся з токсичними людьми та не піддавайтеся на провокації.

Коли перешкоди та помилки на вашому шляху будуть усунені чи виправлені – ваше життя зміниться.

Нагадаємо, раніше ми публікували фінансовий гороскоп на липень.

  • Вас може зацікавити:

Астрономів вразила зелена комета, яку не бачили з часів кам'яного віку

Церковні свята в липні: головні дати та за яким календарем святкуємо

Таролог дала прогноз на липень для всіх знаків Зодіаку: кому випала удача, а кому - проблеми