RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Несуть ранню смерть: ці імена мають руйнівну енергетику

Імена, які ми отримуємо при народженні, безперечно, мають вплив на все наше життя. Експерти вважають, що поганих імен немає, проте кожне ім'я унікальне і має свою енергетику, тому має підбиратися з обережністю.

Які імена можуть завдати шкоди, розкаже "Апостроф".

Читайте також: Сильні особистості: ТОП-10 імен, які носять чоловіки з потужною енергетикою

№1 Два однакових імені

Не можна називати дитину ім'ям члена сім'ї, який або близький по крові, або живе в тому ж будинку. Наприклад, традиція називати дитину ім'ям одного з батьків — згубна.

Чому? Вважається, що у родичів з однаковими іменами буде один на двох Ангел-Хранитель. Він може не встежити за обома, тому один з них може померти передчасно.

№2 Імена мучеників

У нас прийнято давати імена по святцях. Але, насправді, це не найкраща традиція. Якщо дитина носить ім'я мученика, то він може повторити його долю, а життя його буде важкою і повної страждань. Краще вибирати імена святих, які не вмирали мученицькою смертю.

№3 Імена нещасних рідних

Часом люди дають ім'я дитині на честь якогось дорого родича, який помер від важкої долі або жахливої смерті. Наприклад, якщо улюблені батько або Дід загинули на війні, або в катастрофі, або через жахливу випадковість, то в їх честь можуть дати ім'я дитині. Цього робити категорично не можна, так як важка доля такого родича перенесеться на дитину.

№4 Нещасливі імена

Тут, швидше мова йде про те, що якщо людина була нещаслива від народження, то йому потрібно змінити ім'я. Наприклад, якщо дитина росла в притулку і був кинутий батькам, то, потрапляючи в нову сім'ю, йому потрібно змінити все ім'я, так як старе несло в собі програму нещасливої долі.

№5 Чуже ім'я

Імена не можна міняти на честь когось, тобто, брати чуже ім'я. Так часом буває, що людина вирішує змінити своє ім'я на честь якогось знайомого. Але якщо так вчинити, то риси характеру і долі від нього перейдуть до нового власника імені. Вони можуть вступити в конфлікт з його особистою долею, викликавши нещастя. Тому краще вибирати імена, які ніяк не пов'язані з близькими або знайомими людьми.

Раніше ми писали, чоловіки з якими іменами егоїсти та скандалісти.

Вас може зацікавити:

Відрізняються особливою жорстокістю: найагресивніші чоловічі імена

Егоїсти та капризуни: ці імена носять найнекерованіші чоловіки

Ці три імені носять хлопці, які будуть ідеальними татами