RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ретроградні планети влаштують землетрус і цунамі: ці знаки у серпні чекає чорна смуга

Цьогоріч у серпні одразу шість планет рухатимуться у зворотному напрямку, що сповільнить будь-які прогреси багатьох людей і спричинить неприємні події для деяких знаків Зодіаку.

Про це повідомляє "Апостроф".

Рак

Початок серпня принесе вам важливий момент істини й у вас з'явиться потреба у відвертій розмові з коханою людиною або розв'язанні проблеми поза вашим контролем. Це може стати чудовою можливість завершити щось, що значно ускладнювало ваше життя, зцілитись і розпочати нове життя.

Навіть якщо початок серпня буде напруженим, з часом ви зможете впоратися з труднощами та виявити нові можливості для росту і самовдосконалення. Важливо пам'ятати про важливість самопізнання та відкриття нових горизонтів у вашому житті.

Лев

Для Лева початок місяця буде спрямованим на встановлення нових стосунків, зокрема, можливого ділового партнерства. Однак, важливо переконатись, що всі контакти приносять користь і працюють на вашу перевагу. Крім того, будьте уважними до своїх емоцій і контролюйте їх, щоб уникнути непотрібних конфліктів. Середина місяця створить можливість перезавантажити ваше спілкування, дозволяючи вам краще зрозуміти себе. Приділіть увагу своєму тілу та практикуйте звільнення від токсичних впливів оточення.

Читайте також: Розпочнеться біла смуга: початок серпня принесе удачу трьом знакам Зодіаку

Скорпіон

Для Скорпіона початок місяця буде складним і болючим, оскільки в сім'ї можуть з'явитись несподівані проблеми, що суттєво вплинуть на вашу здатність досягати мети й відчувати щастя. Важливо зібратися з духом і розв'язати ці проблеми, припинити дозволяти їм заважати вашим планам і настрою. У середині місяця ваші амбіції стануть на передній план, і ви захочете досягти визнання та успіху. Можливо, у вас виникне бажання змінити напрямок своєї діяльності або спробувати себе у новій професії. Але для цього вам доведеться подолати невпевненість у собі й зробити перший крок у напрямку змін.

Риби

Ви можете відчути потребу позбутись всього, що ви переросли або що втратило для вас значення. Важливо знову взяти управління своїм життям у свої руки, скласти для себе зручний графік і звернути увагу на своє здоров'я. Стосунки з партнером можуть бути конфліктними та перерости у сварки, тому зосередьтеся на своїх бажаннях, встановіть власні кордони та відмовтеся від того, що вас виснажує. Пам'ятайте, що ви є капітаном свого корабля і маєте силу впливати на своє життя.

Раніше ми писали, хто вважається найбільш терплячим за гороскопом.

  • Вас також може зацікавити:

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року

Марс і Меркурій змінили становище: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня