RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Дівам треба відпочити, а Ракам не встрягати в конфлікти: гороскоп на 6 жовтня

Астрологи, які раніше розповіли про тих, хто зануриться з головою в бурхливий роман, озвучили гороскоп на п'ятницю, 6 жовтня, для всіх знаків Зодіаку.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Утримати їх нелегко: шість найвибагливіших жінок по гороскопу

Овен

У вас є унікальна можливість продемонструвати свої знання та вміння. Вдалий час для проведення урочистостей, презентацій та виступів. На вас чекають приємні подарунки долі.

Телець

Тельці будуть максимально продуктивні в компанії однодумців. Перша половина дня пройде у державних організаціях та підготовці звітності для керівництва.

Близнюки

Саморозвиток сьогодні буде найкращим способом для Близнюків провести день. Присвятіть себе духовному та мотиваційному зростанню. Не слід приймати різких рішень та переходити до активних дій. Проаналізуйте своє життя та спробуйте подивитися на себе збоку.

Рак

Вас можуть спровокувати та залучити до конфлікту та суперечки, які не приведуть ні до чого доброго. Добре обміркуйте всі рішення та постарайтеся знайти гармонію в собі.

Лев

‚Сьогодні у Львові буде приплив енергії та сил. Вони вам знадобляться, коли доведеться відстоювати свої особисті межі у сімейних розбірках. Але, на щастя, сварки закінчаться так само швидко, як почалися.

Діва

Життєві сили Дів практично на нулі. Необхідна позапланова відпустка. Якщо ж такої можливості не передбачається, ви можете перестати працювати ефективно і відбиватиметеся від домашніх обов'язків, посилаючись на втому.

Терези

Сприятливий час для багатьох сфер життя у Терезів. Особливо в любовній та професійній сфері. Ви з новими силами зможете зайнятися робочими процесами. Сьогодні все йде своєю чергою. Не чиніть опір, якщо несподівано знадобиться зустрітися з партнерами.

Скорпіон

Багато невпевнених у собі людей взагалі відмовляться від активної діяльності. Але не варто впадати в крайнощі. Якщо керівництво помітить ваш упадницький настрій, начальник може задуматися про зміну підлеглого. Покажіть усім ваші позитивні якості та працьовитість.

Стрілець

Сьогодні чудовий день для покупок у Стрільців. У магазині на вас чекають приємні бонуси та знижки. Вдалий день для зустрічей із старими друзями, з якими давно хотіли побачитися. Приємне дозвілля принесе багато позитивних емоцій.

Козеріг

Усі ухвалені рішення принесуть значні результати у майбутньому. У другій половині дня удача покине вас. Велика ймовірність виникнення конфліктних ситуацій із близькими та рідними, які вплинуть на ваш настрій. Постарайтеся не приймати все близько до серця, скоро все налагодиться.

Водолій

Водоліям важливо зайнятися цього дня собою. Подумайте, чого ви хочете насправді. Домашні клопоти та невирішені справи в роботі будуть виконані швидко і легко.

Риби

День пройде у Риб легко та швидко. Це буде пов'язане з шаленим ритмом і безліччю справ, які вам належить зробити на самоті. Плануйте день, щоб встигнути завершити всі справи сьогодні.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку народжені під зіркою могутності і мають особливу силу.

  • Вас також може зацікавити:

Вони вміло розпізнають брехню: хто із знаків Зодіаку має гарну інтуїцію

На них чекають великі звершення: знаки Зодіаку, в яких зміниться життя восени

Запам'ятають цей час на все життя: ці три знаки в жовтні знайдуть щастя та спокій