RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Росія буде воювати з Китаєм: Вольф Мессінг прогнозував ще одну війну для РФ

Відомий провісник та менталіст Вольф Мессінг у середині ХХ століття попередив світ, що Росія, ймовірно, у 2024 році буде воювати з Китаєм. Цей рік буде важким для Кремля. З даного конфлікту може початися Третя світова війна.

Про це йдеться в його пророцтвах на період з 2022 по 2025 роки.

Читайте також: Смерть Путіна, теракти і біологічна зброя: що пророкувала Ванга на 2024 рік

Як припускав Мессінг, Китай завдасть ядерного удару по Тайваню та Японії. Росія прийде на допомогу цим країнам і стане головним ворогом КНР. Ця війна триватиме впродовж тривалого часу.

Провісник попереджав Росію, що період з 2022 по 2025 рік буде для неї дуже важким через протистояння як з Китаєм, так і США. Після політичного примирення з цими країнами Москва все таки зможе вийти з кризи і почати розвиток.

Крім того, він прогнозував, що у Кремля з'явиться новий правитель – тривалий час його ім’я буде приховане і стане відомим лише в момент призначення на посаду.

Вірити чи не вірити прогнозам радянського провидця, вирішувати кожному, однак багато хто з українців покладає надію на прихід в Росії нового керівника після падіння злочинного путінського режиму, тож залишається чекати, щоб цей прогноз справдився.

Нагадаємо, раніше російська співачка Алла Пугачова, з посиланням на власні джерела в міноборони РФ, називала дві дати можливого завершення війни в Україні.

  • Вас може зацікавити:

Буде велика битва і росіяни тікатимуть: астролог дала прогноз на 2024-2025 роки

Допоможе "диявольська комета": астролог назвав ключову дату завершення війни в Україні

Новий рік зустрінемо з надією на краще: з’явився оптимістичний прогноз на кінець року