RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Кільком знакам сильно пощастить: гороскоп за картами Таро 11 грудня

Астрологи, які раніше вказали, на кого в 2024 році чекають доленосні зміни, озвучили прогноз на понеділок, 11 грудня 2023 року, заснований на картах Таро, для всіх знаків Зодіаку.

"Апостроф" розповідає, кому 11 грудня обіцяє насичений день, що потребує енергії та швидкості реакції.

Читайте також: Готуємось зустрічати 2024 рік: які кольори та страви любить Дерев'яний Дракон

Овен

Представникам цього знака Зодіаку випала складна карта – Вісімка мечів. Овни можуть опинитися в ситуації, де будуть пов'язані по руках та ногах, а їхні закляті вороги виявлять активність. Голос інтуїції стихне, і перед ними виникне невизначеність.

Телець

Карта дня - Дев'ятка денаріїв. Доля дарує чудову можливість для радості та задоволення. Цього дня буде впевненість у завтрашньому дні та нові перспективи. Скористайтеся позитивним настроєм та можливостями.

Близнюки

Прекрасна карта випала Близнюкам - Туз Денаріїв. Туз означає підтримку вищих сил і долі у важливій справі, стимул до позитивних змін.

Рак

Карта дня - Маг. Ця карта є символом вищої влади. Маг має вміння керувати стихіями природи та своїми власними пристрастями. Він пройшов через досвід добра і зла, навчився зберігати внутрішній спокій незалежно від зовнішніх обставин.

Лев

Карта - П'ятірка жезлів несе Левам певний виклик, але її вплив допоможе досягти істини. Цього дня вам, можливо, доведеться доводити свою правоту, зіткнутися із конкуренцією чи суперництвом. Можливі сімейні розбіжності та обговорення відносин із колегами.

Діва

Карта дня - Дама кубків. Вам може зустрітися витончена, мудра жінка, яка має розвинену інтуїцію і п'яте почуття, або ви самі проявите ці якості. День може бути пов'язаний із прозріннями та отриманням важливої інформації завдяки підказкам ззовні або власним відкриттям.

Терези

Для Терезів карта - Дама мечів підказує, що в них може прокинутися сильне прагнення до незалежності. Можливо, вам знадобиться духовна підтримка когось ще, але ви обов'язково отримаєте пораду, яка буде дійсно корисною.

Скорпіон

Скорпіонам дуже пощастить, оскільки випала одна з найкращих карток у колоді - Сонце. Сонце символізує найвищі досягнення, успіх, визнання заслуг та славу. Карта говорить про справжнє щастя, дитяче сприйняття, не затемнені , жадібність, владолюбство і егоїзм.

Стрілець

Карта Колісниці передвістя значного стрибка вперед і радить Стрільцям виявити терпіння та максимальну уважність. Не бійтеся ухвалювати серйозні рішення.

Козеріг

Карта - Шістка мечів означає, що на Козерогів чекають швидкі зміни і нові можливості. Цього дня можна ризикнути та зробити крок, який ви раніше зробили боялися.

Водолій

Карта - Десятка Мечів віщує штучний, іноді насильницький, кінець, вказуючи на настання невчасних змін. Важливо пам'ятати, що зміни можуть призвести до внутрішнього зростання та нового сприйняття світу. Головне - не боятися змін.

Риби

Рибам випала карта - Імператор, яка символізує, що найближчим часом з'явиться можливість реалізувати давні плани. Ваші зусилля будуть винагороджені, хоча результати вимагатимуть праці, вони виправдають усі очікування.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року